VIDEO: En korak, da idealnega partnerja spoznaš še do poletnih počitnic

»Evo – še enkrat se je zgodilo enako: jaz se mu odprem, on me pa izkoristi! Ko mislim, da sva ‘nekaj začela’, da je ‘tokrat drugače, mu lahko popolnoma zaupam’, se potegne nazaj in ‘potrebuje čas’!«

Kaj znano?

Vsaka druga mi na brezplačnem telefonskem posvetu pove zgornji stavek, samo na svoj način.

Dejstva:

  1. Če nisi res dobro pripravljena in zares 100% ne veš, kakšnega moškega si želiš, boš svoj naslednji ‘zmenek ‘izbirala glede na strah, ki ga imaš v povezavi z ljubezenskimi zvezami (po navadi je to strah pred tem, da ostaneš še naprej sama/osamljena).
  2. 99% žensk (in moških!) ne ve, kakšnega partnerja išče in kako ga iskati, da bo res ‘material’ za dolgotrajno in ljubečo, *iDEALno* zvezo.
  3. 99% ljudi še vedno misli, da ‘če jim je *iDEALno* partnerstvo usojeno, se jim bo zgodilo – brez napora’.

Kaj pa če bi obstajal en korak, ki razpolovi možnost, da vas ‘novi potencialni *iDEALni*’ NE zapusti in boste ob njem zares zaživele svojo ljubezensko pravljico?

»Kaj, samo 50% možnosti???«, mi je rekla (recimo ji) Ana. »Ni šans!«

»Kaj pa drugih 50 % možnosti, Ana,« sem jo vprašala.

Tišina.

»Hmmm … Ampak – še vedno je možno, da vržem ves svoj čas in energijo in denar, ki sem ga vlagala v spoznavanje, stran!«

Vprašanje, od katerega je odvisno, ali boste naredile, kar je potrebno, da boste danes hitreje in brez nenehnih razočaranj spoznale zase *iDEALnega* partnerja:

Na čem je Anin fokus?

Vidi le možnost, da jo nekdo izkoristi, ona pa potegne krajšo. Na tak način ne bo nikoli naredila točke ena med v tem članku zapisanimi tremi dejstvi.

Verjamem, da da prej ko narediš **domačo nalogo**, prej boš imela možnost, da vstopiš v ljubezensko zvezo, ki bo imela najbolj trdne temelje za *iDEALno* parterstvo; zabavno, ljubečo zvezo, v kateri čutiš, da je partner zaupanja vreden in ti vedno izraža ljubezen – na tvoj način.

Kako vem, da deluje? Sama sem 15 let zamahovala z roko, češ: »Bedarija – teorija!«. A ko sem končno spravila stvari na papir, sem v 3 mesecih našla *iDEALnega* zase. Tukaj, na ona-on.com.

Ker smo pred mesecem ljubezni, sem se odločila, da vam v spodjem videu razložim, korak – po – koraku! – *kako naredite domačo nalogo* (v vrednosti 444,00 €, za vas bo brezplačno. Ker »Zakaj bi čakala na maj? Zaljubi se zdaj!« ;-)).

Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, Jerneja

Deli
Prejšnja objavaVIDEO: Edvard Kadič na dogodku Samozavest je seksi razkril "sveto trojico" samozavesti
Naslednja objavaFOTO: Pomladno potepanje ob obali med ljubitelji sonca
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori