Natalija in Ivan, par, ki se je spoznal na ona-on.com, sta si pred enim mesecem privoščila posebno kulinarično doživetje – odpeljala sta se pod Krvavec, kjer sta v gondoli ob pogledu na Ljubljano uživala v odlični hrani in pijači iz hiše Jezeršek.

Zaupala sta nam, kako sta se imela:

“Z veseljem z vami deliva nekaj vrstic o tem res lepem doživetju.

Večerjo na Zajli sva dobila kot nagrado preko portala ona-on. Bila sva izbrana med pari, ki so delili svojo zgodbo tako kot tudi midva.

Bilo je nekaj drugačnega, nekaj nevsakdanjega. Sedela sva sama v gondoli, z lepo dekorirano mizo. Kot da sva v hotelu s 5 zvezdicami. Jedi so bile pripravljene izpod rok gospoda Luke Jezerška, ki je tudi žirant v televizijski oddaji MasterChef. Jedi so bile odlične in zelo dobre.

Najbolj zanimivo nama je bilo, da sva jedla dobesedno med “vožnjo”. Imela sva 5-hodni meni, jedi pa so se menjavale na spodnji in zgornji postaji gondole. Zelo sva bila presenečena, ko sva na vožnji proti zgornji postaji zaslišala harmoniko.

‘O, še fešta bo … ‘, sva si rekla. Vrata so se odprla, ob zvokih harmonike so plesali plesalci starejše folklorne skupine, res jih je bilo lepo videti. Vrata so se zopet zaprla in sledila je naslednja jed.

Sladico smo pojedli v koči Rozka na Krvavcu. Tudi tam se je dogajalo: Folkloristi so nam pripravili en prav lep program in res je bilo nepozabno, skratka fantastično.

Kljub temu, da je na spodnji postaji gondole deževalo, se je potem zgoraj razjasnilo, posijal je sonček in bil je res lep zaključek dneva.

Večerjo na Zajli priporočava vsem, ki si želijo doživeti nekaj drugačnega, ker je res bilo nepozabno …

Hvala portalu ona-on.com za to lepo doživetje.”

Veseli nas, da sta se imela lepo na Večerji na Zajli in da sta svoje občutke delila z nami. 😉

♥ Poišči nekoga zase tudi ti!

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori