Jožica & Zoran ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Zgodbo 'Kometa' in 'ZoranaGe' (uporabniški imeni na ona-on) opiše Jožica.

ljubezenske zgodbe

Začelo se je poletje 2020. Manjkala je toplina ljubezni. Prav to je bil razlog za najboljšo odločitev – da se prijavim na ona-on.

Čeprav sem napisala, da iščem resno vezo, sem dobila različne ponudbe. Odziv moške populacije je bil dober. Po prvem vtisu, da je tu nemogoče spoznati moškega za resno vezo, sem opazila objavo Zorana.

Za to, da se prikažejo prave osebe za spoznavanje je zelo pomembno, da pravilno nastavimo filter in iz seznama izberemo lastnosti partnerja.

Ključna fotografija in opis

Njegov opis in fotografije so me predramile. Rekla sem si: ‘je mogoče to to’? Dregnila sva en drugega in začela s komunikacijo. Veliko sva si pisala najprej preko ona-on in nato preko telefona. Prišel je stric avgust. Oba sva odšla po svoje, na dopust s svojim otrokom.

Pisanje pa je raslo in se poglabljalo, čeprav se še nisva videla. Oba sva se spraševala, ali je to to. Za seboj sva oba že imela razočaranje in grenak okus po ljubezni.

Poznala sva se samo preko pisanja. Odločila sva se, da je čas, da se spoznava v živo. Občutki pred prvim srečanjem so bili zelo mešani. Od veselja, pričakovanja pa vse do strahu in treme. V nama je vladal strah zavrnitve. Bila sva iz druge občine in dogovorila sva se za kavico.

ljubezenske zgodbeLjubezen je zmagala

Bilo je prelepo sončno popoldne. Imela sva iskrice v prestrašenih očeh. Iz prvotno planirane kavice, ki naj bi trajala kakšno uro, sva srečanje podaljšala še na sprehod na Ljubljanski grad. Od takrat sva nerazdružljiva. En drugemu sva pokazala, kaj zmore ljubezen.

Že dolgo je nisva čutila tako pristno in neskončno. Želiva si intimne poroke, saj se želiva še bolj povezati v prihodnosti. Ljubiti je lepo! Še lepše pa je, ko te ljubi nekdo.

Hvala ona-on.

Sta se spoznala na ona-on? Na vaju čakajo lepe nagrade. ♥

Ni komentarjev

Odgovori