ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-jelka-lojzi-najina-zgodbaJelka se je na ona-on.com registrirala zaradi prigovarjanja prijateljev, da naj začne spoznavati nove ljudi. To je tudi storila – preden je spoznala Lojzija, je prek ona-on navezala stike z več znanci, odšla pa je tudi na kavo z drugim fantom, a nihče od njih ni bil Lojzi.

Lojzi je prvi Jelki poslal vprašanje za šanse, ona pa mu je dala priložnost zaradi njegovega predstavitvenega opisa, ki jo je “zadel”.

Sledilo je kratko dopisovanje in prvi zmenek v živo. Dogovorila sta se za kavico, a je nastala kava, ki je trajala kar štiri ure! Lojzi je na prvi zmenek prinesel čokolado in vrtnico, kar se je Jelki zdelo zelo romantično!

Preberi njuno zgodbo

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je …

… ker sta vedela, kaj želita od partnerja, dobro izpolnjenega profila in ker je do prvega zmenka prišlo hitro.

  • Jelka pravi, da se je odločila, da bo poiskala nekoga, “ki bo bližje mojemu kraju, da bo nekadilec, imel rad ples in gore. Jelka je dobro vedela, kaj si od partnerja želi in na podlagi teh želja je našla – Lojzija.
  • Da je Jelka Lojzija lahko našla, je on moral imeti dobro izpolnjen profil. Lojzi je imel izpolnjene vse razdelke na svojem profilu, a tisto, kar je Jelko najbolj pritegnilo, je bil njegov predstavitveni opis. “Na njegovem profilu mi je bilo najbolj všeč, ker je imel v svojem opisu napisano, da je ločen z razčiščeno preteklostjo in da otroci ne bodo ovira, prej vzpodbuda. To me je res zadelo.

najina-zgodba-zmenki-zasebnis-stiki-jelka-lojzi-onaon

  • Do prvega zmenka v živo je prišlo po zelo kratkem dopisovanju. “Po zelo kratkem dopisovanju preko vašega portala sva se dogovorila za kavico – bolj kavo, saj je trajala cele štiri ure,” pravi Jelka.

Uči se iz njune zgodbe:

Že veš, kaj hočeš od partnerja in partnerskega odnosa?

To je ključno. A da veš, kakšnega partnerja želiš, moraš najprej spoznati sebe. Vedeti moraš, kaj te veseli in kateri del svojega življenja si pripravljen/a deliti s partnerjem.

Svojih želja ne pozabi jasno izpostaviti v svojem profilu. Profil je namenjen prav temu – da predstaviš svoje želje glede partnerja in partnerskega odnosa. Samo tako bo tisti, ki ga bere, lahko ugotovil, ali mu ustrezaš ali ne. Zato profil izpolni v celoti.

Posebej se posveti predstavitvenemu opisu. Ta je poleg fotografije najbolj pomemben del tvojega profila. Opis je razdelek, kjer lahko s svojimi besedami poveš nekaj o sebi in o tem, kaj iščeš. Več preberi tukaj.

❥ Fant, veš, kakšen je dober predstavitveni opis? Kaj zapisati v opisu, preberi tukaj.
❥ Punca, kakšen pa je tvoj predstavitveni opis? Kaj zapisati v opisu preberi tukaj.

Dobro izpolni tudi razdelke Nekaj o meni, Nekaj o partnerju in Moji cilji. Tukaj imaš proste roke in lahko vključiš kreativno žilico ter po svoje zapišeš, kaj želiš. Izpolni profil.

Ne odlašaj z zmenkom

Preden simpatijo povabiš na zmenek, si moraš z njo dopisovati. Tako ugotoviš, ali ti je všeč. In če ti je, potem jo moraš čim prej povabiti na prvi zmenek. Šele takrat bosta ugotovila, ali si res ustrezata kot par ali pa se vidita le kot prijatelja.

❥ Fant, meniš, da je že čas za zmenek? Kako in kam povabiti na zmenek, si preberi tukaj.
❥ Punca, on predolgo čaka? Preberi, kako mu namigneš, da je čas za zmenek.

Srečno! 🙂

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori