Korak 1: Ustvarite popoln profil
– Prvi in najpomembnejši korak je ustvarjanje brezplačnega profila na ona-on: BREZPLAČNA REGISTRACIJA. Vaš profil je vaša prva vizitka in prvi vtis, ki ga boste naredili na druge uporabnike. Namensko izpolnite svoj profil s podrobnimi in iskrenimi informacijami o sebi. Delite svoje interese, hobije, cilje in želje. Prav tako dodajte kakovostne in raznolike fotografije, ki prikazujejo vaše razpoloženje in dejavnosti. Ne pozabite nastaviti kriterijev iskanja partnerja, kot so starost, višina, postava, izobrazba, otroci in lokacija.

Korak 2: Poiščite svoje ujemanje – Iskanje idealnega partnerja je drugi korak. Ona-on ponuja več možnosti za iskanje ujemanja:

  • Obojestranska ujemanja: Ko se dva uporabnika medsebojno ujameta (šanse, simpatije, kandidati za zmenke ali pogovore), se ustvari ujemanje na ona-on.
  • Dvosmerno ujemanje profilov: To je storitev, ki omogoča pregledovanje uporabnikov, ki ustrezajo vašim kriterijem in vi njihovim. Tako se izognete nepotrebnemu iskanju profilov, ki vam niso všeč ali ki vas ne zanimajo.
  • Ona-on priporočila: To storitev izvajata virtualna asistenta Tina & Luka. Predlagata uporabnike, ki najbolj ustrezajo vašim željam, na podlagi naprednega algoritma in 20 let izkušenj v parčkanju samskih.

 

Korak 3: Začnite komunicirati – Komunikacija z drugimi uporabniki je ključna za spoznavanje. Na ona-on lahko vzpostavite stik na več načinov:

  • Sporočila: Osnovna oblika komunikacije. Pišite kratka ali dolga sporočila, izražajte svoje misli, čustva, vprašanja ali povabila. Bodite osebni, vljudni in pozitivni.
  • Uvodna sporočila: Shranite svoje prvo sporočilo za predstavitev sebe. To lahko pošljete kot uvod v pogovor, brez vsakokratnega tipkanja in slovničnih napak.
  • Spoznavni avtopilot: Samodejno izmenjajte uvodna sporočila ob medsebojnem ujemanju. Takoj začnite pogovor in ne zamudite priložnosti za spoznavanje.
  • Avdio-video zmenki: Bolj intimna oblika komunikacije. Pogovarjajte se preko zvoka in slike za boljšo povezavo. Spoštujte čas in prostor drugih.
  • Cekinčki in darila: Simpatična oblika komunikacije. Pošiljajte darila drugim uporabnikom s pomočjo virtualne valute. Bodite kreativni, romantični in pozorni.

Korak 4: Dogovorite se za zmenek v živo – Zadnji korak je dogovor za zmenek v živo:

  • Individualni zmenek: Klasična oblika zmenka, kjer se srečate z enim izbranim uporabnikom. Izberite kraj, čas in način zmenka, ki vam ustreza. Bodite pripravljeni, vljudni in pristni.
  • Skupinski zmenek: Družabnejša oblika zmenka. Udeležite se dogodkov, ki jih organizira ona-on, in spoznajte več uporabnikov hkrati. Bodite odprti, komunikativni in zabavni.

To so le nekateri nasveti za uspešno spoznavanje na ona-on. Pomembno je biti iskren, optimističen in vztrajen. Če želite izvedeti več o funkcionalnostih in načinu spoznavanja na ona-on, si oglejte: https://www.ona-on.com/magazin/video-kako-deluje-ona-on-com/

Več informacij o delovanju najboljše aplikacije v Sloveniji (2x WebSi Prvak) najdete tukaj: https://www.ona-on.com/mobile

Vodja portala ona-on.com, utelešenje Kupida. Vedno na lovu za izboljšavami in novimi parčki.

Ni komentarjev

Odgovori