Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Mojca & Boris: Prvi zmenek je prinesel prvi poljub

“Boris je bil tisti, ki je prvi kliknil in vprašal za šanse. Odgovorila sem mu z go. Ko sva bila oba online, sva si izmenjala telefonski številki. Boris me je presenetil in takoj poklical.

Hitro sva ugotovila, da imava veliko skupnega. Cel čas sva si pisala sporočila. Najini pogovori so trajali tudi po dve uri in čez. Čez nekaj dni sva se dobila na kavi, kjer se je zgodil prvi poljub.

Kemija je bila obojestranska. Dogovorila sva se za naslednje srečanje. Zdaj veliko časa preživiva skupaj in verjameva, da je to to.”

❤️ Monika & Borut: Že na prvem zmenek vedela, da se bosta poročila.

Jasna & Andrej: Ona ga je v trenutku prevzela

“Kliknil sem go/no go , odgovorila je z go. Takoj sem jo kliknil in pogovor je stekel, kmalu sva se dobila na pijači, zmenek je bil ob bregu Krke.

V trenutku me je prevzela. Očaral me je njen božanski nasmeh ter njene zapeljive zelene oči. Prvi poljub sva si izmenjala na drugem zmenku pod zvezdami, takrat sva vedela da se najina zgodba ne bo končala.”

Angelca & Boris: Razdalja je prinesla ljubezen

“Predvsem sem iskal osebo v bližini, pa ne dlje od 30-40 km. Ko sem jo našel na portalu, sem ugotovil, da je od mojega doma oddaljena le 15 km.

Poslal sem ji vabilo za srečanje, kar je sprejela, predvsem, ker tudi njej odgovarja bližina. Po treh zmenkih sva ugotovila, da imava skupne interese in poglede. Ljubezen? Rada se imava in nama je lepo, ko sva skupaj. Če je to ljubezen, pa naj bo.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori