Ljubezenske zgodbe ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Na ona-on.com se vsako leto spozna več kot 1.000 parov! Predstavljamo ljubezenske zgodbe petih parov, ki so se našli prav na portalu.

Sandra (32) & Robert (38)

“Iskala sem novega fanta, zato sem si ogledovala moške profile in nato sem zagledala njegov profil. V opisu je imel omenjeno besedo, za katero nisem vedela, kaj pomeni. Vprašala sem ga, kaj pomeni tista beseda in odgovoril mi je, da je tudi sam ne ve več kaj pomeni.

“Moram se zahvaliti portalu ona-on.com, da sem spoznal ljubezen svojega življenja. Po enem letu in pol sem spoznal tisto pravo, za katero lahko rečem, da je to to. Ne bom opisoval vseh podrobnosti, važno je, da sva srečna in kar hitro se nama stvari odvijajo naprej. Lepo se imejte in še enkrat hvala in upam, da ne bom več potreboval vaše pomoči.” ~ Damjan (35) & Jasmina (34)

Potem sva si začela dopisovati in se zelo hitro tudi dobila. Bil je zelo zanimiv zmenek. Tako sem mu bila všeč, da me je 2 uri, ko sva sedela na pijači, gledal z zelo široko odprtimi očmi, kot da me ves čas preverja.

Preden sva se dobila na pijači, mi je poslal sporočilo, da bo zamudil, ker se je izgubil. Bil pa je mogoče 500 m stran. 😊 Nakar sem ga poklicala, on pa se je že v štartu zaljubil v moj glas. Pripeljala sem se do njegovega vozila, stopila do njega, se predstavila. Revežu so se tresle roke, prinesel mi je rožice … bilo je lepo, smešno, nerodno, srčkano.

Na drug zmenek sva oba komaj čakala. Takoj, ko sem ga videla, sem stopila do njega in ga poljubila. Potem pa se je pričela nora zgodba. 😊

Hvala tudi spletni strani ona on! Vsem, ki iščete, pa želim povedati, da vsak dobi kar si zasluži in želi. Vendar je treba na dobre stvari čakat. Srečno!”

Tanja (36) & Miro (44)

“Tanja ni bila dolgo aktivna na ona-on in se je po dolgem času ponovno prijavila, ter si ogledala, kakšno je stanje na njenem profilu. Slučajno sem videl, da je prijavljena, in si ogledal profil bolj podrobno. Glede na vsebino mi je postala zanimiva, zato sem vzpostavil prvi kontakt, na katerega se je odzvala. Med prvim klepetom z menoj si je ogledala moj profil.

Najin klepet je trajal dva dni, ko sem začutil, da imava kar nekaj skupnega, zato sem je povabil na zmenek.

“Olga je naredila prvi ogled profila, nakar sem ji poslal predlog za klepet. Sledilo je par pogovorov po pošti. Ko sva ugotovila, da se ujemava v veliko stvareh, sem predlagal prvi zmenek. Na zmenku sva se dobila v kavarni pri Mišku Knjižku v Celju. Takoj sva vedela, da je to to. Poljub je sledil kmalu na naslednjih zmenkih … imava se zelo lepo.” ~ Olga (45) & Robert (46)

Povabil sem jo v čajnico, kjer sva imela mir in počasi pila čaj. Po pogovoru mi je prirastla k srcu, zato sem jo nežno poljubil na ustnice. Ona se je odzvala tako, da je sprejela poljub brez kakršnegakoli upora.

Naslednjič, ko sva se dobila, sva še poglobila najino razmerje. Sedaj čutiva, da najina zveza gre v pravo smer in se pripravljava za naslednje korake, ki bo utrdilo partnerstvo.”

Iva (42) & Peter (45)

“Ogledal si je moj profil in mi napisal sporočilo: ‘Ojla, kva si dobr napisala, kaj želiš, pa še simpatičen pogled imaš.’ Potem sem mu odgovorila in si ogledala njegov profil. Takoj sem ugotovila, da imava kar nekaj skupnih točk in tako se je začela debata.

Teden dni sva si takole pisala, nato sva se prestavila na messenger in se v naslednjih dneh tudi videla. Klepetala sva ure in ure in čedalje več sva si imela povedati, iskrica je preskočila … ostalo pa se pustimo presenetiti. 😊”

Še več? Preberi tudi številne druge zgodbe parov …

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

2 Komentarji

  1. Lep pozdrav vsem ki delate na tem portalu,vidim kako se trudite pomagati osamljenim,ki bi radi imeli prijatelja za družbo.Naj povem,da je to zelo težka odločitev,deset petnajst let mlajši,nikakor ni za mene,Če bi pa izbirala mojih let,bom pa imela samo delo z njim,tega pa sama nebi bila sposobna.Sem srečna,da lahko skrbim še sama zase.Ne morem pa v breme otrokom.,S tem pa se zaključi vsa ljubezen in želje do prijateljev,sedaj pa vas prosim kaj mi vi svetujete.Hvala za odgovor.

Odgovori