Nina & Gašper sta se spoznala na ona-on.com. Kje ljubezen iščeš ti?

V sklopu natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com iščemo najlepše ljubezenske zgodbe o spoznavanju na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com!

Vse več nas je! Vse več parov, ki so svojo boljšo polovico spoznali na največjem slovenskem spoznavnem portalu, ona-on.com. Zbiramo zgodbe parov, ki so se našli na ona-on.com – čakajo vaju lepe nagrade!

Naši pari svojo zgodbo o tem, kako sta se našla, v sklopu natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com zelo radi delijo z nami. Med njimi so tudi Jerneja & Mitja, Sabina & Sašo ter Nina & Gašper.

Jerneja & Mitja: Najini zmenki niso potekali na čajih, ampak ob teku

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-jerneja-mitja

“Na ona-on sem jaz našla Mitjo in mu tudi prva pisala. Najbolj me je pritegnila njegova slika, je pa res, da ni imel veliko zapisano o sebi na profilu. Ampak sem na fotki videla, da je športnik in me je to še najbolj pritegnilo.

Potem je odgovoril na moje sporočilo. Začela sva si dopisovati, ugotovila sva, da imava ogromno skupnih interesov in tudi, da živiva le dva kilometra narazen!” VEČ.

Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Oddajta svojo zgodbo, bodita v navdih tistim, ki še iščejo, in se potegujta za lepe nagrade! En par bomo tudi poročili!

Ljubezen še iščeš? Še nisi na ona-on? BREZPLAČNO se registriraj in med več kot 160.000 samskimi poišči pravega partnerja zase!

Že na ona-on? Izkoristi pomladno akcijo – 50% na vse članarine!

Sabina & Sašo: Na Sabini so me pritegnili skupni interesi

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sabina-saso

“Sestra me je nagovorila, da se vpišem na portal ona-on. Na Sabini so me pritegnili skupni interesi (ljubezen do kužkov, ples, pohodništvo) in poslal sem prvo sporočilo.

Odpisala mi je in takoj sva se začela pogovarjati do poznih večernih ur.” VEČ.

Nina & Gašper: Najini klepeti so trajali ure in ure, prvi zmenek pa je trajal kar 11 ur!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-nina-gasper

“Prvo sporočilo je poslal Gašper. Ni trajalo dolgo, da je dobil odgovor. In začela sva klepetati. Klepeti so trajali ure in ure.

Kmalu so dnevi postajali prekratki, da bi si povedala in izmenjala vse, kar sva si želela. Ugotovila sva, da imava polno skupnih interesov in da sta se končno našli dve osebi, ki sta si popolnoma enaki po karakterju in razmišljanju.” VEČ.

To je le peščica srečnih ljubezenskih zgodb, ki so se pričele na ona-on. Več zgodb parov si lahko prebereš TUKAJ.

Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Oddajta svojo zgodbo, bodita v navdih tistim, ki še iščejo, in se potegujta za lepe nagrade! En par bomo tudi poročili!

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on? Povej jima za natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in jima pomagaj do lepih nagrad ter prejmi neomejeno članstvo na ona-on.com, ki ga lahko tudi podariš!

Iščemo zanimive izkušnje s spoznavanjem prek spleta!

Si svojo boljšo polovico spoznal/a prek spleta? Ali le dobro prijateljico, znanca, simpatijo? Anonimno nam zaupaj svojo izkušnjo s spletnim spoznavanjem TUKAJ. Najboljše izkušnje bodo lepo nagrajene!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-moja-zgodba

Še iščeš svojo boljšo polovico?

Te je pomlad končno ujela in si že srečno zaljubljen/a ali svojo boljšo polovico še iščeš? Če si ena ali eden tistih, ki letošnjo pomlad še nimajo tistega nekoga posebnega – poišči ga s pomočjo ona-on.com! Tako kot je Jerneja našla Mitjo, Nina Gašperja in Sabina Saša. 😊

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-pomladna-akcija

Ni komentarjev

Odgovori