Tedenski ljubezenski horoskop | 08.10. – 14.10. 2018

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

1_kozorogKozorog: Teden pred vami vam bo prinesel veliko izzivov in pokazati boste morali kako vztrajni in potrpežljivi znate biti. Simpatija se bo zaradi raznih okoliščin morala odmakniti. Lahko ji ponudite svojo pozornost in se ji zaupate, kar bo znala dobro sprejeti.

Ujemanje: bik, devica, rak, riba in škorpijon.

2_vodnarVodnar: Kako bi pokazali svoji simpatiji, da ima pri vas posebno mesto? Zaradi obilice obveznosti, ki jih imate izgleda, da vse jemljete z levo roko. Tudi ljubezen. V tem tednu bo več priložnosti, da zberete svoje misli in pripravite presenečenje.

Ujemanje: dvojček, tehtnica, lev, oven in strelec.

3_ribiRibi: Začetek tedna vam prinaša posebno simpatijo. Ampak ni vse zlato, kar se sveti, zato morda tega ne boste takoj prepoznali. Okoliščine vas bodo same vodile v smeri, kjer boste imeli dodatne možnosti, da prepoznate to novo ljubezen in se ji posvetite.

Ujemanje: škorpijon, rak, devica, kozorog in bik.

4_ovenOven: Odvijalo se bo ekstremno hitro, kar vas bo delalo še bolj napete in nemirne. Po začetnih napakah, boste v drugi polovici tedna imeli drugo vizijo in osredotočili se boste na nove projekte. Ljubezenske zadeve boste v tem tednu postavili na stran.

Ujemanje: lev, strelec, tehtnica, dvojčka in vodnar.

5_bikBik: Imeli boste polno glavo in to vas bo delalo še bolj utrujene. Morali boste narediti korak nazaj ali se odmakniti od vsega dogajanja. To lahko privede tudi do napačnih interpretacij. Konec tedna bo k vam prišlo posebno sporočilo in vas razveselilo.

Ujemanje: devica, kozorog, škorpijon, riba in rak.

6_dvojčekDvojčka: Le privoščite si še nekaj flirtanja in vašega prav posebnega načina komunikacije. Počasi vstopate v bolj intenzivne vode. Veliko boste raziskovali in preverjali svoje meje. Nekaj previdnosti ne bo odveč, čeprav boste navdušili s svojo izvirnostjo.

Ujemanje: tehtnica, vodnar, strelec, lev in oven.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

7_rakRak: Ljudje pridejo v vaše življenje in odidejo. Včasih pa se kdo celo vrne in v naslednjih tednih boste sami deležni kar nekaj takih vrnitev. Morda se vam že dozdeva kdo bi to lahko bil. Imeli boste priložnost, da se s svojo simpatijo zopet zbližate.

Ujemanje: škorpijon, riba, kozorog, devica in bik.

8_levLev: Še vedno ste v fazi spoznavanja in lahko se res dobro pripravite. To izkoristite za izjemna srečanja v dvoje, saj boste ravno prav zagreti, da osvojite svojo simpatijo. Dobro se pripravite in presenetite, ko bo šlo za res. A zavedajte se svojih omejitev.

Ujemanje: strelec, oven, tehtnica, vodnar in dvojček.

9_devicaDevica: Nekaj lahkotnejših dni je še pred vami, ko lahko izkoristite in pokažete svojo preprostost in prikupnost. Sredi tedna bo zavel drug veter in postali boste bolj previdni. Tudi kakšen sum ali dvom se vam lahko porodi, kar zna vplivati na prihajajoča srečanja.

Ujemanje: kozorog, bik, riba, škorpijon in rak.

10_tehtnicaTehtnica: Prav res bo potrebna neka retrospektiva, revizija, ponovitev. Če boste imeli občutek, da ste brez energije, ne silite v smeri, ki vam ne nosijo ničesar koristnega. Tudi srečanje z nekom, ki ga morda že poznate, vam bo prineslo kar nekaj napetosti.

Ujemanje: dvojček, vodnar, oven, lev in strelec.

11_škorpjonŠkorpijon: Počasi se boste morali premakniti z mesta, saj vam ta statičnost ne prinaša pravih možnosti za napredovanje. Zelo boste vztrajali pri svojem, a zavedajte se, da boste morali nekoliko popustiti, če želite privabiti pravo simpatijo v svoje življenje.

Ujemanje: riba, rak, bik, devica in kozorog.

12_strelecStrelec: Kje je vaš fokus? Najprej bi bilo dobro, da poskrbite zase. Možno je, da se boste znašli na nekem dogodku in tam zna biti tudi nekdo, ki bo pokazal več zanimanja za vas. Čas bo prinesel svoje čarovnije in sami boste zelo uživali v  izbrani družbi.

Ujemanje: oven, lev, dvojček, tehtnica in vodnar.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Sem usposobljena astrologinja Špela Plemelj, ukvarjam se tudi z hipnozo. Dnevne in tedenske horoskope pišem za Zavod Razkritja, mojhoroskop.si in revijo Zvezde. Moje ljubezenske tedenske horoskope najdete le na ona-on.com Magazinu. Svoje znanje poglabljam že ob leta 2013, v tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom in z več uveljavljenimi astrologi. Pripravim ti astrološko karto in na podlagi tega pogledam, kakšno je tvoje ljubezensko življenje ali drugo področje.

Ni komentarjev

Odgovori