Tedenski ljubezenski horoskop | 12.11. – 18.11. 2018

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Kozorog – ljubezenski horoskop

1_kozorog

Sprejmite vse lepe misli, poklone, pohvale, ki jih boste prejeli. Začutite, kako se ob tem počutite. Naj bo ta teden to vaša naloga in izkušnja, da boste sami znali deliti te izkušnje z drugimi. Vsak dan je lahko izziv ali pa darilo, kakor si vzamete.

                             Ujemanje: bik, devica, rak, riba in škorpijon.

Vodnar – ljubezenski horoskop

2_vodnarTokrat boste pokazali še več odločnosti. Brez zadržkov si boste vzeli tisto kar potrebujete. Začutite svoje notranje poslanstvo in to delite tudi z drugimi. Morda vas bodo rezultati presenetili vendar si jih boste znali prilagoditi po svojem okusu.

                             Ujemanje: dvojček, tehtnica, lev, oven in strelec.

Ribi – ljubezenski horoskop

3_ribiNe bo vam jasno kaj bi sploh počeli s toliko energije in zagnanosti. Dali boste karte na mizo in počakali na končni rezultat. Presenečeni boste nad izzidom in drugi prav tako. S tem boste pridobili še več samozavesti. Postali boste veliki osvajalec.

                             Ujemanje: škorpijon, rak, devica, kozorog in bik.

Oven – ljubezenski horoskop

4_oven

Ko se pri vas utrne iskra je to cel dogodek. Pripravite se, da se bo ta teden iskrilo. Zagrabite priložnost in se odprite svetu ter se odločno soočite s svojimi strahovi. Uživajte v dobri družbi kjerkoli že boste. Ne boste si postavljali novih omejitev.

                             Ujemanje: lev, strelec, tehtnica, dvojčka in vodnar.

_______________________________________________________________________________________________________

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

_______________________________________________________________________________________________________

Bik – ljubezenski horoskop

5_bikZa vami je nekaj prijetnejših trenutkov, vendar bo v tem tednu v vas več negotovosti in dvomov. Dovolite si prespati določene stvari in počakajte z odločitvami in odgovori. Nekaj pozornosti boste morali posvetiti svojemu zdravju, če želite ali ne.

                             Ujemanje: devica, kozorog, škorpijon, riba in rak.

Dvojčka – ljubezenski horoskop

6_dvojček

Toliko energije in toliko misli, da boste na koncu ostali skoraj brez besed. Morda vam uspe osvojiti izbrano osebo samo s tem, da ste, kar ste. Imeli boste priložnost, da spoznate kaj pravzaprav ste in kaj si resnično želite. Ta teden bo generalka.

                             Ujemanje: tehtnica, vodnar, strelec, lev in oven.

Rak – ljubezenski horoskop

7_rakMorali se boste potruditi in celo dokazati, da je tisto, kar si želite res vredno vaše energije. Ne ustrašite se že prve ovire. To je vaša naloga in trenutno ni pomembo, če jo opravite pozitivno. Tisto, kar resnično šteje, bo ostalo v vašem življenju.

                             Ujemanje: škorpijon, riba, kozorog, devica in bik.

Lev – ljubezenski horoskop

8_levRazmislite kako bi obdržali kanček te karizme, ki ste jo imeli na začetku. Ni se treba zadovoljiti samo z eno rožo ali z enim komplimentom. Veste, da se dobro z dobrim vrača, zato nikar ne skoparite z ljubeznijo. Prava oseba bo prepoznala vaše namene.

                             Ujemanje: strelec, oven, tehtnica, vodnar in dvojček.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Devica – ljubezenski horoskop

9_devicaTežje boste videli realno stanje. V tem tednu vam ni treba sprejemati nobenih odločitev. Če vam bo uspelo se prepustite in dovolite, da drugi odločajo namesto vas. V vsej svoji vnemi boste težje zbrali svoje misli in to vam bo povzročilo nemalo težav.

                             Ujemanje: kozorog, bik, riba, škorpijon in rak.

Tehtnica – ljubezenski horoskop

10_tehtnicaKar nekaj zapletov lahko pričakujete v tem tednu. Če ne bodo zapleti pa boste obmirovali in zavzeli bolj pasivno držo. Ampak do sedaj ste že dojeli kaj pravzaprav potrebujete in kaj si želite. To je najpomembnejše spoznanje v življenju in v ljubezni.

                             Ujemanje: dvojček, vodnar, oven, lev in strelec.

Škorpijon – ljubezenski horoskop

11_škorpjon

Ta teden vam prinaša veliko energije, vneme, odločnosti in drznosti. Težko boste poslušali svoj razum, zato pa bodo vaši občutki močno v ospredju. To vas zna usmeriti tja, kjer boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki bo zelo drugačen od drugih.

                             Ujemanje: riba, rak, bik, devica in kozorog.

Strelec – ljubezenski horoskop

12_strelec

Ne potrebujete dodatnega časa, da bi dokazali, kar ste izpostavili. V vas bo več zaupanja in odločnosti, zaradi česar se bodo za vami obračale glave. S to karizmo in samozavestjo boste v svoje kroge privabili točno tiste ljudi, ki jih potrebujete.

                             Ujemanje: oven, lev, dvojček, tehtnica in vodnar.

_______________________________________________________________________________________________________

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

_______________________________________________________________________________________________________

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Sem usposobljena astrologinja Špela Plemelj, ukvarjam se tudi z hipnozo. Dnevne in tedenske horoskope pišem za Zavod Razkritja, mojhoroskop.si in revijo Zvezde. Moje ljubezenske tedenske horoskope najdete le na ona-on.com Magazinu. Svoje znanje poglabljam že ob leta 2013, v tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom in z več uveljavljenimi astrologi. Pripravim ti astrološko karto in na podlagi tega pogledam, kakšno je tvoje ljubezensko življenje ali drugo področje.

Ni komentarjev

Odgovori