V maju 2019 se obeta nova ONA-ON.COM poroka

Da lahko ljubezen, ki traja, najdeš na ona-on, dokazujeta tudi Urša in Sandi. Prvič sta se nam oglasila leta 2013, drugič pa letos (2018). Poleg tega, da sta nekaj let starejša in seveda bolj šarmantna, sta vmes postala tudi starša.

Njuna želja je, da bi svojo ljubezen okronala s poroko in zato smo tukaj mi. Pomagali jima bomo do Sanjske poroke! Sandi in Urša se poročita maja 2019!

Sta se na ona-on spoznala tudi vidva? Sporočita nam vajino zgodbo. Vse zgodbe bogato nagradimo.

Idealnega partnerja še iščeš? Na ona-on.com se druži 170.000 samskih.

Zgodba Urše in Sandija

Oba sva bila prijavljena z različnimi pričakovanji. Sandi je upal na punco, s katero bi se ustalil in ustvaril družino. Jaz sem s stranjo ona-on.com bolj “preganjala dolgčas” v jesenskih dneh, kot pa iskala partnerja.

Prvo srečanje je minilo prehitro.

Vsak, ki se prijavi na ta portal, po tihem upa, da bo našel nekoga, ki mu bo spodnesel tla pod nogami. S klikom GO? na Sandijevo stran, sem dobila pozitiven odgovor. On je dan pred tem, po čistem naključju postal član in tako mi je lahko poslal sporočilce s svojim kontaktom. Po nekaj dneh dopisovanja, sva se zmenila, da se končno spoznava tudi v živo.

Že na prvi pogled se je ogrelo srce. Prvo srečanje je minilo prehitro. Bilo je, kot da bi se poznala celo življenje. Po prvem srečanju sva šla oba domov z nasmeškom na obrazu, brez večjih pričakovanj, vendar z majhnim upanjem, da se še kdaj vidiva. Po štirih zmenkih se je začela uradno razvijati najina čudovita zgodba, ki se je zame začela nervozno.

Urska_in_Sandi_800_600-minKo sva se zmenila za prvi skupni vikend, sem v enem večeru spoznala njegovo mamo in vso njegovo veliko družbo. Počutila sem se zelo neprijetno, ampak varno, ker sem vedela, da je on ob meni.

Dve leti in pol je trajala ljubezen “na daljavo”, ko sva se videvala samo za vikende, nato sva se odločila, da si poleg srca, deliva še streho na glavo. Od novembra 2011, ko sva se spoznala, pa do danes, sva si ustvarila svoj dom, imava čudovitega triletnega sinčka in veliko ljubezen, katero bi rada okronala tudi s poroko.

Zaradi ljubezni se je vredno prilagajati, potruditi in vztrajati. To se nama je izplačalo, saj si ne predstavljava več življenja eden brez drugega.

Sta se na ona-on spoznala tudi vidva? Sporočita nam vajino zgodbo. Vse zgodbe bogato nagradimo.

Idealnega partnerja še iščeš? Na ona-on.com se druži 170.000 samskih.

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori