okrogel izrez-vecji

Nina in Anže sta mlad par, katerega zgodba se je pričela v prvi vrsti iz radovednosti. Nina pravi, da ji je bil prav takrat med študijem malce dolgčas in se je prijavila na ona-on.com.

Njun prvi stik se je zgodil v začetku februarja, ko je prvi kliknil Anže. Razlog za njegov klik je bila Ninina fotografija, na kateri je bila skupaj s svojim psom. “Lep pes,” je Anže zapisal ob njeni fotografiji, ona pa mu je odvrnila: “Lep zajec.” Anže je namreč bil na svoji fotografiji našemljen v zajca.

In tako se je pričelo njuno spoznavanje. Prek ona-on sta klepetala približno teden dni, nato pa je napočil čas za prvo srečanje v živo – šla sta drsat.

Preberi njuno zgodbo

In kaj je bilo tisto, ki je odločilno vplivalo na njuno spoznavanje?

Uspelo je zaradi …

… dobre profilne fotografije in ker s prvim zmenkom v živo nista predolgo čakala.

  • Ninina fotografija je bila prva stvar, ki je pritegnila Anžeta. Ta mu je padla v oči prav zato, ker ni bila “običajna”. Nina namreč ni bila na fotografiji sama in prikazana le do pasu, ampak je s svojo fotko razkrila svojo igrivost in ljubezen do živali, njena energija pa je bila tista, ki je Anžetu padla v oko. “Imela je ‘kjut’ psa. Pa tudi ona je bila ‘kjut’,” pravi Anže.
  • Na prvi zmenek sta šla približno teden dni po prvem kliku. In tako dala drug drugemu priložnost, da ugotovita, ali bi lahko bila prava za skupaj ali ne. Poleg tega sta šla na drsanje, sproščeno druženje ob neki aktivnosti.

Uči se iz njune zgodbe:

Imej dobro profilno fotografijo!

Fotka je skorajda nujna, če želiš na ona-on najti pravo osebo zase. Zato le hitro pobrskaj po mobilcu ali računalniku in poišči eno, ki te prikazuje takšnega oziroma takšno kot si. Ne manekenko ali manekena, tvoja fotka naj prikazuje tvojo lepo osebnost in energijo. Prav tako ne škodi, če na njej počneš nekaj, kar te veseli.

❥ Kakšna mora biti fotografija, si preberi tukaj.

Čim prej na prvi zmenek

Če se ujameta v klepetu, bo enkrat prišlo tudi do zmenka, a tukaj je pomembno, da se dobita, ko bosta oba imela željo po tem. Če veliko klepetata prek ona-on klepeta in že marsikaj vesta drug o drugem, potem ne oklevajta več, ampak se čim prej dobita!

Če bosta predolgo čakala, se namreč lahko izgubi skrivnostnost. Malce pričakovanja pa še nikoli ni škodilo, zato le pogumno na zmenek!

❥ Fant, meniš, da je že čas za zmenek? Kako in kam povabiti na zmenek, si preberi tukaj.
❥ Punca, on predolgo čaka? Preberi, kako mu namigneš, da je čas za zmenek.

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori