Polona & Franci ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Komentar na sliko je zanetil iskrico, prvo srečanje pa je obojestransko simpatijo le še potrdilo.

Polona in Franci sta par, ki se je spoznal na ona-on.com. Njuna ljubezen se je pričela leta 2021.

Polona je bila že dlje časa samska in k uporabi ona-on jo je spodbudila znanka. Svetovala ji je, naj se prijavi, saj človek nikoli ne ve, kje ga čaka ljubezen.

Zakaj na ona-on?

Na največji slovenski spletni servis za iskanje resne veze sta se prijavila iz radovednosti in brez posebnih pričakovanj. Seveda je v njima tlela želja po tem, da najdeta ljubezen svojega življenja, toda v spoznavanje sta se podala predvsem z mislijo, da preizkusita nekaj novega.

V pomoč so bili nasveti v Knjižnici znanja.

Začetki so bili zabavni. Veliko novih obrazov. Polona pravi, da se je sprva malo ‘lovila’ in da se ni najbolje znašla, vendar pa je s pomočjo Knjižnice znanja stvari postavila na svoje mesto. Uredila je profil, nastavila kontaktni filter in tako lažje pregledovala primerne kandidate.

Kako se je začelo med Polono in Francijem?

Po nekaj dneh uporabe je Polona opazila profil s simpatično sliko, ki je izžarevala posebno pozitivno energijo. Na sliki je bil seveda Franci. Polona je brez oklevanja komentirala sliko. Kot pravi sama, se povratnega odgovora ni nadejala. Pa vendar …

Na Polonino veliko presenečenje ji je Franci odpisal. Pogovor je hitro stekel. Izmenjala sta si nekaj sporočil in se kaj kmalu dogovorila za srečanje v živo.

Zaplet

V času pogovora je bila Polona tik pred potovanjem v tujino, ki ga je planirala dlje časa. Franci se je odločil, da ne bo čakal. Polono si je resnično želel spoznati, zato je predlagal, da se srečata že naslednji dan.

Polona pravi, da jo je presenetilo to, da je bil pripravljen priti takoj, sredi tedna, četudi živi kar daleč stran.

Prvo srečanje in kaj sta začutila?

Iskrenost in preprostost sta bila ključ do uspeha.

Za prvi zmenek sta izbrala sprehod na bližnji hrib. Takoj sta začutila nekaj prav posebnega. Energija je bila prava. Veliko sta se pogovarjala in spoznavanje je teklo v sproščenem vzdušju. Polona pravi, da jo je na Franciju najbolj pritegnilo, da je začutila njegovo preprostost in iskrenost.

Oba sta bila sproščena in spontana, kot bi se že dolgo poznala. Prepustila sta se toku dogajanja. Po sprehodu je Franci Polono povabil še na večerjo.

Polona se spominja občutkov na prvem zmenku – med večerjo je uživala v njegovi družbi in hkrati upala, da se tudi on počuti enako.

Ob koncu zmenka je Polona Franciju podarila objem. Začutila sta, da je med njima nekaj veliko večjega, kot sta si upala predstavljati pred prvim zmenkom.

Konec dober, vse dobro

Kmalu po vrnitvi s potovanja sta se ponovno dobila. Franci je Polono povabil na romantičen sprehod, kjer je sledil tudi prvi poljub.

Kot pravita sama, njuna ljubezen traja vse od leta 2021 in še vedno narašča.

Dopolnjujeta se na vseh področjih, sprejemata drug drugega in skupaj uživata življenje. Iz dneva v dan gradita lep odnos.

Kljub razočaranju, ki sta ga v preteklosti doživela oba, nista obupala. Z optimizmom in upanjem, da nekoč spet uživata življenje v dvoje, sta živela dalje. Ker sta si tega oba resnično želela, sta dobila najlepše darilo: drug drugega.

Kaj menita o ljubezni in odnosu?

V odnosu jima je najbolj pomembno to, da se spoštujeta in podpirata drug drugega. Pomembno jima je, da sta iskrena do sebe in posledično drug do drugega. Pomembno je tudi, da sta to, kar v resnici sta. Brez pretvarjanja.

Všeč jima je, ker jima vse to uspeva. V ljubezni se ne pretvarjata, sta spontana in se prepuščata toku življenja.

Kaj menita o ona-on?

Vsekakor bi ona-on priporočila samskim. Svetujeta uporabo brez velikih pričakovanj – takrat se najlepše zgodi samo od sebe. Z namenom “saj nimaš ničesar izgubiti”.

Poznata tudi par, ki se je prav tako kot onadva, spoznal na ona-on in sta tudi super.

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori