Zgodba Sare in Žiga ima zanimiv spodrsljaj

Dobitnika Sanjske poroke 2015 Sara in Žiga o svoji zgodbi

Se še spomniš zgodbic iz otroštva? Tistih najlepših pravljic, ki so ti vse do danes ostale v spominu? In kasneje najstniških zgodb, ki jih je pisalo tvoje življenje – pisanih, na vse možne načine, od šolskih zagat, dogodivščin s prijatelji in vse do prve ljubezni. Prav ljubezenske zgodbe pa so pogosto tiste, ki se nam najbolj vtisnejo v spomin – nekatere včasih bolijo, druge pa so lepe kot pravljica.

sra-ziga-sanjska-poroka-2015

Na največjem spletnem portalu ona-on.com že drugo leto pripravljamo natečaj Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on, kjer zbiramo tiste lepe in za vsakega posameznika edinstvene zgodbe parov, ki so svojo ljubezen našli na spletu. Več kot 1.000 jih je vsako leto!

Vsak mesec bomo predstavili en par, ki je prav zaradi ona-on.com napisal svojo unikatno zgodbo. ‘Najino zgodbo’ sta tokrat napisala Sara in Žiga, prvi par, ki je od ona-on prejel Sanjsko poroko 2015:

Začelo se je pred pravljičnimi 7 leti, ko sta se registrirala na ona-on in se po zelo kratkem času, dogovorila za srečanje v živo. Danes znata povedati precej hecno zgodbo, in sicer, da je na njunem prvem zmenku prišlo do manjšega nesporazuma. Dogovorila sta se pred vhodom v trgovski center in tam menda oba bila, pa čeprav drug drugega nista videla. V šali si zato še danes postavljata vprašanji, kot sta “Kje si bil/-a?” in “Ali si kje kukal/-a izza vogala in me opazoval/-a?”.

Imaš svojo ljubezensko zgodbo, ki se je pričela na ona-on.com tudi ti? Odlično! Sodeluj v natečaju Najina zgodba (nič ne boli, le povedati moraš kako se je vse skupaj začelo).

Če še nisi v paru, pa malo razmisli, saj zagotovo poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com. Hitro jima sporoči, da poteka natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, kjer lahko onadva sodelujeta, ti pa zanju glasuješ in prejmeš razvajanje v wellnessu.

Ni komentarjev

Odgovori