Vsak par ima svojo, ki jo z nasmehom na obrazu in ponosom v srcu pripoveduje med znanci – svojo zgodbo o tem, kako se je vse skupaj začelo. Povejta svojo ljubezensko zgodbo tudi meni! Sem Tamara in vedno rada slišim ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Se sprašujeta, zakaj bi mi zaupala svojo zgodbo?

  • z oddajo zgodbe bosta postala navdih in motivacija samskim, ki ljubezen še iščejo,
  • skupaj z nami bosta razbijala tabuje o spletnem spoznavanju,
  • z vsako prejeto zgodbo bom nekomu, ki ljubezen še išče, pomagala, da spozna svojo sorodno dušo (nagrajenca bomo izbrali skupaj),
  • vsem parom podarimo paket čudovitih razvajanj na naš račun,
  • med glasovanjem se potegujeta za eno  Sanjsko ona-on.com poroko.

Kako poteka?

V času od 15. septembra 2019 do 30. maja 2020 lahko tukaj prispevata svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala na ona-on. 1. junija 2020 začnemo z glasovanjem vajine zgodbe! Zmagal bo tisti par, ki bo imel največ glasov, zato se potrudita, spišita najboljšo zgodbo in jo delita s prijatelji, ki bodo poskrbeli za vajin uspeh!

Zmagovalca bomo razglasili na ona-on.com/magazin in ju obvestili preko telefona!

Kako zapisati in oddati vajino zgodbo?

Vajina zgodba je čudovita in najlepša, zato jo želita deliti z nami! Zelo smo veseli, da je temu tako, oddaja zgodbe pa je zelo enostavna.

Spodaj zapišita vajini imeni, telefonsko številko in e-naslov, kjer sta dosegljiva ter svojo zgodbo (lahko tudi v krajši verziji – jo bomo skupaj dopolnili, če bosta želela). Ne pozabita še na vsaj eno luštno fotko – saj vesta, simpatična fotka je že pol poti do uspeha. 😉

Zaupajta nam vajino zgodbo (zgodba naj bo dolga vsaj 500 znakov, spodaj pripnita še vajino fotografijo):
Še nekaj napotkov za lažje pisanje: Kdo je prvi kliknil in zakaj? Kaj vaju je pritegnilo drug na drugem? Se je tekom spoznavanja zgodil kakšen zanimiv pripetljaj? Zakaj si želita Sanjsko ona-on.com poroko?

Strinjava se s pogoji sodelovanja.

Strinjava se z nameni uporabe najinih osebnih podatkov in sva seznanjena s svojimi pravicami.

Ne skrbita, ko oddata svojo zgodbo, vajinih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Uporabili bomo samo ime, starost in vajino fotografijo. Tako kot pri parih, ki so svojo zgodbo že oddali.

Imata še vedno ogromno vprašanj? Pokličita me na 080-64-61 ali pišita na tamara@veneti.com in skupaj bomo rešili vse dileme. 😉

Želita, da vama pošljemo vseh 6 razvajanj?

Z oddajo zgodbe dobita ČUDOVIT paket zmenkov. Planirajta vikend na naš račun. Nagrade (darilne bone) vama v treh dneh pošljemo po pošti.

Kulinarično doživetje

Wellness razvajanje

Doživetje v naravi

Čokoladno presenečenje

Darilo presenečenja

Ona-on majčki

Zgodbe ona-on parov