Dobro razmerje: 5 načinov, da te bo ves čas „pogrešal“

Se za dobro razmerje instant nasveti obnesejo?

Dobro razmerje

Običajno me instant nasveti o tem, kako vzpostaviti in vzdrževati dobro razmerje s svojim izbrancem sicer zabavajo, občasno me pa kakšni tudi malo ujezijo.

Vzemite si čas, da boste postopoma gradile dober odnos z vašim partnerjem na vseh nivojih. Brez trikov, tehnik, manipulacij in podobne instant navlake.

Mnogo je sicer res uporabnih in z lahkoto lahko razumem, da so tudi takšni instant prispevki komu koristni. Nekaj moraš tudi pri frizerju brati, kajne? A šalo na stran.

Dejansko si želim, da bi bilo takšnih nasvetov čim manj, predvsem pa, da bi takšne „instant“ nasvete ljudje res jemali takšne, kot v bistvu so. Lahkotni in zgolj pogojno uporabni.

V nadaljevanju si bomo pogledali pet takšnih „instant“ nasvetov z namenom, da se osvetli (napačno) razmišljanje v ozadju in odgovori na vprašanje, zakaj so takšni nasveti res zgolj pogojno uporabni. Na čem torej temelji dobro razmerje?

Romantični SMS-i takoj po zmenku – So res pomembni za dobro razmerje?

Res misliš, da moraš fantu takoj po zmenku sporočiti, kako močno ga pogrešaš? Takšni nasveti temeljijo na nekakšni čudni predpostavki, da je tvojega fanta ali zadela strela ali pa mu je hudobna čarovnica tri minute po zmenku s teboj izbrisala spomin.

Dobro razmerje

Ne, ni ga treba ves čas spominjati, da obstajaš.

Če si moškemu res všeč, ga privlačiš in če si te res želi čim bolje spoznati, bo on tisti, ki bo poiskal načine, kako sprožiti pogovor oz. graditi stik s teboj.

On je tisti, ki bo poslal prvi sms, prvi mail ali pa bo on tisti, ki bo poklical. Zakaj? Zato, da si bo zagotovil naslednji fantastičen zmenek s tabo. Nikakor ti ga ni potrebno opominjati, da naj to stori.

Hodi ven s prijateljicami

Pravzaprav to ni slab nasvet. Problematičen motiv, ki se skriva v ozadju. Če je tvoj motiv, da hodiš ven s prijateljicami, usmerjen proti tvojemu izbrancu, da bo postal ljubosumen, potem to zagotovo ni dobro.

S prijateljicami moraš hoditi ven zato, da bo tvoje življenje uravnoteženo, izpolnjeno, da si v družbi ljudi, ki te podpirajo ipd. Torej zato, da se počutiš dobro in ne zato, da bi bil kdo ob tem ljubosumen.

Dobro razmerje

Osredotočena moraš biti nase in svoje dobro počutje, ne pa na nekakšno sprožanje občutij v drugih zato, da bi te le-ti imeli raje.

Ko skrbiš za to, da se počutiš dobro in izpolnjeno, boš tudi v svoje življenje pritegnila takšno osebo, ki ji bo mar tako zase, kot tudi zate.

Daj mu darilo, sporočilce

Si že zasledila nasvet v stilu: “Pošiljaj mu darilca, puščaj mu sporočilca, ves čas mu sporočaj, kako ga ljubiš …“

Kako veš, da si mu všeč?

Lepo prosim, nikar!!! Preveč pozornosti bo povzročilo, da bo tvoj izbranec postal len, ne bo se več trudil zate, sčasoma mu boš vedno manj privlačna in sledilo bo mučno razmerje za oba.

Moški se vate ne zaljubi zato, ker si zanj nekaj naredila, temveč zato, ker se mu zdiš vredna njegovih naporov.

Vsakič, ko prevzemaš pobudo, preskakuješ v moško vlogo. Saj občasno ni nič narobe, če pa bo začutil, da mu želiš prevzeti njegovo vlogo v vajinem razmerju, bo to intuitivno začel zavračati.

Moški se vate ne zaljubi zato, ker si zanj nekaj naredila, temveč zato, ker se mu zdiš vredna njegovih naporov. Vse, kar si od tebe v tem smislu res želi je, da se tudi obnašaš tako.

Preseneti ga z domačo večerjo ali pa s svečami in kozarčkom penine

Super. Le pozabiti ne smeš, da se ti ni treba dokazovati pred njim. Tvoja samozavest ne sme izvirati iz njegove pozornosti in pohval. Pravi moški radi dajejo pohvale in radi zadovoljujejo svojo izbranko.

Med tem, da delaš prijetne stvari in tem, da si prijetna oseba, je velika razlika.

Oni te ljubijo in uživajo v žaru ter energiji, ki sije iz vajine ljubezni. Predvsem pa se radi kopajo v vaši energiji, ki žari veselje in srečo. Presrečni so, ko te vidijo veselo, ko se jim nasmehneš ali odzoveš na njihov dotik.

Tvoja naloga je, da se veselo in zadovoljno odzoveš na pozornost, ki ti jo namenja on. To je vse, kar pravi moški želi od tebe. Med tem, da delaš prijetne stvari in tem, da si prijetna oseba, je velika razlika.

Zato se ti ni treba spreminjati in početi stvari, ki jih pred vajino zvezo v tem smislu nisi počela. Zanj si ti čudovita oseba, ki ga ljubi, popolnoma dovolj v njegovem življenju.

Jutranji seks

Kot moški sicer lahko v šali celo komentiram, da ideja sploh ni tako slaba in se ob tem malo namuznem. Vseeno bodimo korektni. Spolnost ni orodje ali celo podkupnina zato, da bi moškega priklenila nase. Torej, na kratko … Za dobro razmerje je spolnost pomembna, ni pa edino merilo!

Dobro razmerje

Če si njegova izbranka in v tebi vidi svojo življenjsko sopotnico, se zate trudi, te razvaja in je nasploh v vseh pogledih več ali manj takšen, kot si si vedno želela, bo seks popolnoma naravna nadgradnja vajinega odnosa.

Raje mu na njegovo jutranje sms sporočilce iz službe odgovori kaj navihanega … in v njegovih mislih boš zagotovo ostala ves dan.

Preveliko izkazovanje pozornosti ni najboljši način za dobro razmerje

V splošnem te bo preveliko izkazovanje pozornosti in iskanje instant strategij, kako ga privezati nase, zagotovo pripeljalo v slepo ulico. Sicer moški res občasno radi sanjarimo, da je ženska spolno popolnoma odvisna od nas, vendar pa so to občasne sanjarije, ki nimajo prav nobene zveze z realnostjo dobrega odnosa med partnerjema.

Kaj moške privlači na ženskah?

Drage dame, če boste padle v takšen položaj pri svojem izbrancu, bo vajina zgodba zelo kratka oz. na daljši rok zelo mučna za oba. Pomembno si je zapomniti tudi, da dobro razmerje v prvi vrsti temelji na zaupanju. Vse ostalo sledi temu.

Dobro zgodbo boš s svojim izbrancem lahko napisala le, če se boš osredotočala na lastno veselje, zadovoljstvo in vzdrževanje zdravih meja v vajinem odnosu.

Ljubi najprej sebe. Ob tem pa si vzemi čas, da boš postopoma gradila dober odnos s svojim partnerjem na vseh nivojih. Brez trikov, tehnik, manipulacij in podobne instant navlake.

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori