Kaj moške privlači na ženskah?

Kaj privlači moške, ko spoznavajo in osvajajo ženske? Kaj lahko naredimo ženske, da bomo bolj privlačne? Odgovor je pravzaprav zelo preprost.

Kaj privlači moške, ko spoznavajo in osvajajo ženske? Njihova energija. In pika.

Seveda je pomemben videz, saj imajo “vsake oči imajo svojega malarja”, kot pravi star pregovor. Tudi moški imajo neke ideje, kakšna je njihova sanjska ženska in verjemite, vsak ima svojo idejo.

Zaznamujejo nas vzorci iz otroštva. Moškim, v kolikor so imeli zdrav odnos s starši, ljubezen predstavljajo vrednote, lastnosti in tudi izgled njihove mame. Vsaj v nekaterih točkah, tisto, kar jim je bilo všeč pri mami.

Kaj privlači moške?

Kaj privlači moške, ko spoznavajo ženske?

Nasmeh. Veliko moških mi je to potrdilo. Zato vam velikokrat poudarjam, da je nasmeh, četudi ga včasih zaigrate, pomemben, saj vam dviguje voljo do življenja, obsije vaš obraz, četudi ni ravno najboljši dan vašega življenja in privlačite ljudi z dobro energijo.

Prav tako pa ustnice po kitajski medicini predstavljajo sramne ustnice in posledično vagino. Ko so le te nasmejane, se smeji vaša vagina in povečuje se hormon sreče OKSITOCIN. Ko je nasmejana vagina, je nasmejana vaša spolna čakra, ki se povezuje s spolnostjo.

Hormon oksitocin oziroma tako imenovani ‘hormon ljubezni’, ki se sprošča tudi med spolnim odnosom ter moškim in ženskim orgazmom, naj bi povzročal najrazličnejše psihične in psihološke učinke, tako pri moških kakor tudi pri ženskah.

Hormon oksitocin pa ni zaslužen le za neverjetne občutke ljubezni in užitka, temveč povzroča tudi navezanost, sproščenost, umirjenost in številne druge občutke. (Vir: Vizita)

Ko se smejite, ste najbolj privlačni

Ko se smejite, so nasmejane tudi vaše ličnice, ki predstavljajo vaše prsi. Ko so nasmejane prsi, je nasmejano srce. Takrat smo ženske tudi bolj odprte za ljubezen. Prav tako so nasmejane vaše oči, postanejo zapeljive in vaša duša, katerih ogledalo so oči, je sproščena in odprta.

Ko smo ženske sproščene, pa smo odprte tudi za spolnost. Ni nujno, da obvladate vse tehnike spolnosti, da ste neverjetna ljubimka, to se boste učile s partnerjem.

Pomembno je, da je odprta vaša duša, da ga opazujete kot kralja in ste tam samo za njega. Pomembno je, da mu potrdite, da z njim uživate in se veselite vsake sekunde.

Spodbuda ženske je nujna za fokus moškega

To sporočamo ženske s telesom. In to moški začutijo. Tisto energijo življenja, ki jih napaja, da so lahko stabilnejši in kreativnejši v svojem svetu tekmovanja. Moški so borci, lovci in naša spodbuda je nujna za njihov fokus.

Skupaj lahko ustvarjamo spremembe, samo začeti moramo gledati globine, ki so nas rodile.

Stalna je samo sprememba.

Za vsa vprašanja pišite na: odlocitve@gmail.com

Sonja Fatalke

Deli
Prejšnja objavaNa koliko zmenkov iti?
Naslednja objavaNezadovoljni v ljubezni - zakaj nekateri pravega partnerja najdejo takoj, drugi pa ne?
Sem ženska, mama, prijateljica z diplomsko nalogo učenja živeti. Verjamem, da nam je v življenju dano veliko priložnosti, kako pa se jih bomo lotili je odvisno od nas. Sem strastna opazovalka odnosov, dobra poslušalka, da si s svojimi izkušnjami in izkušnjami drugih širim pogled. Verjamem v pot in akcijo in ne želim biti samo opazovalka ampak aktivna igralka na moji poti. Verjamem, da so vse spremembe in pozitivne rešitve mogoče, če se jih lotimo strastno in zavestno. Vse o čemer pišem in predavam preizkusim na lastni koži. Včasih z veliko žlico zajemam znanje in izgleda razdrobljeno, vendar se v nekem trenutku vse sestavi v celoto. Verjamem da je stalna samo sprememba ki je nujna za vsak razvoj....da na koncu poti z nasmehom pogledamo življenje. Prepričana sem, da se v odnosih vse da rešiti v dobro vseh, samo urediti moramo strasti in se lotiti svojih projektov strastno, spontano in z jasnim ciljem. Uživam v tem kar počnem v življenju.

Ni komentarjev

Odgovori