Kako veš, da si mu všeč?

Moški pri izražanju čustev niso vedno neposredni, zato opazuj njegovo obnašanje.

Težko se je vživeti v moške misli, njim pa ni nič lažje, ko poskušajo razumeti žensko logiko. Vsak spol pač prihaja z drugega planeta in razumevanje drug drugega, še posebej v fazi spoznavanja, ni enostavno. Si mu všeč? Vprašanje za milijon.

Takrat si še ne upamo odkrito govoriti o svojih mislih, saj se bojimo, da bomo izpadli čudno ali pa mu naše ideje ne bodo všeč. Še posebej, če gre za prvi zmenek.

Si se kdaj spraševala, ali si mu všeč, vendar tega iz znakov, ki se ti sicer zdijo samoumevni, nisi uspela razbrati? Spodaj ti ponujamo kratek slovar moškega jezika. Obstajajo namreč geste, ki jasno razkrivajo njegov namen s tabo. Morda pa boš ugotovila, ali si mu vendarle všeč.

Moški, ki se je za nekaj časa pripravljen odrezati od zunanjega sveta, si očitno želi spoznati tvojo notranjost.

Si mu všeč? Na zmenku izklopi svoj mobilni telefon ali pa ga ignorira

Zmenek mine brez motenj – on ignorira brnenje svojega mobilnega telefona ali pa ga celo izklopi. To vsekakor je znak, da ga zanimaš.

Moški, ki se je za nekaj časa pripravljen odrezati od zunanjega sveta, si očitno želi spoznati tvojo notranjost. S to potezo ti želi pokazati, da se ti bo popolnoma posvetil in da pri tem noče nikakršnih motenj.

Izbira “prave” teme za pogovor

Ni vsaki ženski na zmenku zabavno poslušati, kako porazno so igrali nogometaši na včerajšnji tekmi, zato pa je toliko bolj privlačen moški, ki pomisli, preden izbere temo pogovora.

Če boš v njegovih vprašanjih zaznala zanimanje za tvoje osebno življenje, kot so, denimo, kaj najraje počneš v prostem času, katera je tvoja najljubša hrana in na katerih počitnicah si se imela najboljše, boš vedela, da egocentrizem ni njegova “vrlina”.

si mu všeč

Poskuša priti bližje

Neverbalno komuniciranje je zelo pomembno, ko ugotavljaš, ali si mu všeč. Če se ti na zmenku približa, nagne proti tebi, ali se te (navidezno) nevede dotakne, si na pravem tiru.

Prvi dotik je eden ključnih pokazateljev ali med vama obstaja simpatija ali ne. Če ti je on všeč, mu dovoli, da se te dotakne.

Zazre se v tvoje oči

Ko se ti bo zazdelo, da skoraj že strmi, vedi, da to ni naključje. Ti podaljšani pogledi pomenijo, da se ti je pripravljen odpreti.

Srečno! 🙂

Ni komentarjev