5 vprašanj, ki jih moraš postaviti na prvem zmenku

Si se odločil, da boš letos našel svojo sanjsko žensko? Da ne bi izgubljal preveč časa, jo na prvem zmenku vsekakor vprašaj naslednje stvari …

Prvi zmenki so lahko precej nerodni, saj se lahko zgodi, da na večerji, ki naj bi bila polna romantike, sedita vsak na svojem koncu mize in se nelagodno presedata, saj vama je že zdavnaj zmanjkalo tem za pogovor.

Če se vam je do sedaj dogajalo nekaj precej podobnega, potem je nadaljevanje članka kot nalašč za vas. Preberite namreč, katerih pet vprašanj lahko na žensko naredi enkraten vtis in vam prisluži drugi zmenek. Hkrati pa boste o njej izvedeli tudi stvari, ki vas zanimajo.

Bi skupaj poskusila polže?

Sta v restavraciji in pri izboru jedi jo vprašajte, ali bi skupaj poskusila kakšno nenavadno, morda eksotično jed. Tako boste videli, ali je pripravljena na novosti, se ne boji tveganja, je malce avanturistična in odprtega duha.

Kaj bi storila, če bi imela milijon evrov?

Odgovor na to vprašanje vam lahko razkrije njene interese, hobije in predvsem sanje. Videli boste, ali je na primer materialistična, v tem primeru se bo njen odgovor verjetno glasil, da bi si kupila kakšno razkošno nepremičnino ali prestižno jahto. Njeno avanturistično plat bo zagotovo razkrilo to, če bi izbrala na primer potovanje okoli sveta z nahrbtnikom, altruistična duša pa bi verjetno denar namenila v dobrodelne namene.

Več na moški.si.

Ni komentarjev

Odgovori