5 pogovorov, ki bi jih moral imeti vsak par; okrepili bodo vajin odnos

Vir: Planet-lepote

Stvari, ki se v razmerju zamolčijo, pozneje pogosto povzročajo težave in prepire.

To so večinoma trenutki, ko ste bili prizadeti in ste rekli, da ste v redu, ali podobne situacije, o katerih ste se odločili. Zavedajte se, da nobeno razmerje ni popolno in da bodo vedno stvari, ki jih je treba urediti.

Obstajajo določeni pogovori, ki vam bodo pomagali zgraditi zdrav odnos, tako da vam nikoli več ne bo treba zamolčati stvari.

Tukaj je pet pogovorov, ki bi jih moral imeti vsak par:

1. “Kam gre najin odnos?”

Če želite predan odnos in se oseba, s katero ste, želi samo zabavati, bi se morali o tem pogovoriti. Čeprav je prekinitev zveze in nadaljevanje lahko boleča izkušnja, boste vsaj vedeli, da ste naredili vse, kar ste lahko, da bi razmerje trajalo.

2. “Tako se počutim”

Vzpostavite uspešen odnos z odkritimi in stalnimi pogovori o individualnih potrebah. Če ugotovite, da so nekatere potrebe med seboj v nasprotju, na primer razlike v potrebah po čustveni bližini in intimnosti, se pogovorite. Ugotovite, kje ste lahko prilagodljivi in ​​kje ne.

3. “Kako to plačava?”

Finance so tema, ki se je mnogi izogibajo. Vendar se bo po enem delu odnosa moral zgoditi ta pogovor. Pogovorite se o razdelitvi stroškov. Opišite proračune, dolgove in varčevalne cilje.

4. “Kakšno življenje si predstavljaš?”

Za nekatere ljudi je cilj lastna hiša, otroci, tradicionalni zakon in mirno življenje. Vendar vsi ne mislijo tako. Pogovorite se o tem, kako se vidi v prihodnosti in ali se njegov načrt ujema z vašim.

5. “O intimnosti”

Ne gre za to, kako pogosto imate odnos, ampak vrsto odnosa, ki ga želite imeti. Gre bolj za to, kako radi se vas dotikajo, kaj vas vzburja in stvari, ki vas zanimajo ali želite raziskati. In čeprav morda ne želimo, da bi se naši partnerji počutili slabo zaradi tega, kar v spalnici ne deluje, pretvarjanje in prilagajanje, da ne bi prizadeli ega, dejansko škodi razmerju.

Vir: Planet-lepote

Ni komentarjev

Odgovori