Novigrad, mesto polno naravnih lepot in kulinaričnih dobrot, ki vedno znova navdušujejo. Udeleženci plesne delavnice za samske s plesno šolo La Bolita smo se dobili v petek, 5.5. v avli hotela Aminess Laguna, kjer so nas ob spoznavnem klepetu postregli s pijačo dobrodošlice.

Po odlični večerji se je začelo zares. Odšli smo v plesno dvorano in osvajali korak za korakom. Prav dobro nam je šlo. Sledilo je druženje ob pijači in prigrizkih, kjer se je stkalo nekaj novih poznanstev.

V soboto smo po zajtrku zopet pridno drgnili plesni parket. Po plesno obarvani jutranji telovadbi, smo se odpravili na izlet. Nedaleč od Brtonigle smo obiskali jamo Mramornico, ki je ena največjih in najlepših jam v Istri. Po ogledu smo se ustavili še na bližnji turistični kmetiji, kjer smo pogasili žejo, nekateri pa tudi lakoto.

Popoldan smo ponovili osvojeno plesno znanje, nato pa smo se ob živi glasbi veselo zavrteli na hotelski terasi. Saj velja: “Z La Bolito si upaš več,” so se pošalili udeleženci, ki si na novo pridobljene plesne gibe uporabili tudi pri navezovanju novih stikov.

V nedeljo smo se polni nepozabnih vtisov, bogatejši za veliko novih poznanstev in plesnih korakov še zadnjič odpravili do plesne dvorane. Vse prehitro je minilo … Preden smo se dokončno odpravili proti domu, smo odšli še na skupno kosilo.

Bilo je čudovito, plesalci krasni in komaj čakamo na novo plesno delavnico v septembru.

Pripravila: Aleš & Tina, plesna šola La Bolita


Si zamudil/a tokraten spoznavni dogodek za samske? Spremljaj SEZNAM prihajajočih spoznavnih dogodkov za samske in poišči pravega zase!


Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori