FOTO: Ples v maskah za samske ob krofih in spoznavanju

Soboto po pustu in valentinovem samski preživeli ob plesu in v maskah.

Sobota je bila kot nalašč za sproščeno druženje in ples v maskah. Zbrali smo se v ljubljanski kavarni Sputnik, si nadeli maske in skupaj preživeli sproščen večer.

Za ogrevanje je poskrbel Kupid Ljubo

Ob prihodu na ples v maskah, so se udeleženci opremili s svojimi pustnimi maskami ali pa so prejeli maske, ki smo jih pripravili. Vsak udeleženec je prejel pijačo dobrodošlice in sladke dobrote. Za odlično glasbo je skrbel AlexM DeeJay, za sproščeno vzdušje pa Kupid Ljubo.

Kupid Ljubo je pokazal svoje plesno znanje in vse povabil k skupinskemu plesu. Najprej je bila na vrsti “makarena” in še nekaj drugih zabavnih in poskočnih plesnih korakov. Ko smo se ogreli, smo zaplesali v parih, nekateri tudi sami, in se ob tem dobro zabavali in spoznavali.

Preizkusi ona-on.com brezplačno!

Plesni dogodki za samske = odlična priložnost za moške!

Fantje, tovrstni dogodki so odlična priložnost za vas! Zakaj? Ker se plesnih dogodkov vedno udeleži več žensk. 🙂 Tako je bilo tudi tokrat. Do sredine večera se nam je pridružilo še kar nekaj moških. Moški so se izkazali za prave kavalirje, saj so vso svojo pozornost namenili prisotnim ženskam in jih vse po vrsti zavrteli na plesišču.

Foto: Max Verderber
Foto: Max Verderber

Nekajkrat smo po Sputniku naredili tudi »vlakec« in tako pripravili super izhodišče za pravi ples v parih. Sredi večera se nam je namreč pridružil tudi plesni učitelj in nam pokazal plesne korake, kjer smo vsi pridobili nova znanja ali pa ta zgolj osvežili.

V prijetnem vzdušju smo poplesavali pozno v noč, seveda pa smo si vzeli čas tudi za spoznavanje in izmenjavo kontaktov.

Hvala vsem udeležencem, ki ste z nami ustvarili prijetno ozračje. Veseli bomo tvojega mnenja o dogodku – zapiši ga kar pod komentarje.

Te ni bilo z nami? Potem ne smeš manjkati na naslednjem ona-on spoznavnem dogodku. Preveri tukaj!

Sem mama dveh razigranih malčkov in partnerka čudovitemu moškemu, ki sem ga spoznala na portalu ona-on.com. Sem neumorna ljubiteljica narave, lepot in tradicije Slovenije, obožujem sladice in na sploh kulinariko. Za sprostitev rada vrtnarim in sem v krogu družine. Ob romantičnih filmih pa vedno potočim kakšno solzico. Zelo rada organiziram izlete in druženja tako za družino in seveda za poslovne namene (Vesela doživetja - www.veseladozivetja.si).

Ni komentarjev

Odgovori