Dogodki za samske
Nives Brelih Photography

Foto delavnica za samske je potekala v zelo prijetnem in sproščenem vzdušju. Vsi smo bili res željni novega foto znanja, zato smo res pozorno poslušali in spraševali o nasvetih za izboljšanje fotografij.

Na foto delavnici smo uživali v jesenskih barvah in prebujali kreativnost

Foto delavnico smo začeli s teoretičnim delom, ki je temeljila tudi na praktičnih primerih. Za zabaven praktični del je poskrbel tudi kupid Ljubo, ki je s svojo navihanostjo dodobra nasmejal vse prisotne. Fotografa sta z veseljem odgovarjala na vsa zastavljena vprašanja in vsakemu udeležencu posebej na njihovih napravah predstavila možnosti za izboljšave pri fotografiranju.

Na lovu za najboljšo naravno jesensko kuliso smo se razpršili po okolici jezera, kjer nas je seveda spremljal tudi simpatičen Kupid Ljubo. Prisrčno nam je poziral in celo mimoidoči so se želeli fotografirati z njim. Uživali smo v jesenskih barvah in prebujali kreativnost pri iskanju skritih motivov in fotografiranju le-teh.

Skupaj smo se lotevali foto izzivov in se potegovali za lepe nagrade

Sledil je še zabavni del učenja, kjer smo dobili dva izziva. Pri prvem smo morali poiskati motive v naravi, ki sta jih pred dogodkom posnela fotografa. Drugi izziv pa je bil bolj kreativne narave, saj smo morali v naravi poiskati motive za črke in ustvariti napis ona-on.com.

Dogodki za samske
Nives Brelih Photography

Vsi smo sodelovali in tako našli prav vse motive in kasneje ustvarili zanimive kreacije napisa. Imeli smo tudi možnost, da smo se preizkusili z našimi foto napravami ter ustvarjali čudovite portrete in moramo priznati, da je nastalo veliko simpatičnih jesenskih portretov.

Ker je bilo med ustvarjanjem portretov zelo zabavno in poučno, smo namesto enega obljubljenega portreta vsi dobili kar dva. Drugi je bil posnet s studijskim flešem in z romantičnim sončnim zahodom v ozadju.

Ko se je foto delavnica bližala koncu, sta fotografa preverila naše fotografije med katerimi smo nato skupaj izbrali dve zmagovalni fotki drugega izziva. Avtorja zmagovalnih dveh fotografij sta si prislužila majčko ona-on.com in popust za naslednje fotografiranje pri fotografinji Nives Brelih.

Ob vročem kostanju so se tkala prijateljstva

Druženje smo nadaljevali s piknikom, kjer smo se še bolj povezali. Spletle so se tudi pristne prijateljske vezi in morda bo čas prinesel še kaj več.

Dogodki za samske
Nives Brelih Photography

Nova znanja in ostale teme smo premlevali še dolgo v noč ter se greli ob odličnih omamnih kostanjih, ki sta jih spekla animatorka Tanja in kupid Ljubo. Poskrbljeno je bilo tudi za drugo jedačo in seveda ni manjkal niti sladki mošt, kakor se spodobi za takšen piknik.

Z udeleženci smo si bili enotni, da smo izbrali čudovit dan in najboljšo možno lokacijo, dan pa se je tako prevesil v čudovito doživetje, ki ga ne bomo nikdar pozabili.

Hvala vsem udeležencem, ki ste z nami ustvarili prijetno ozračje. Vsem, ki še razmišljate o udeležbi na podobnem dogodku, pa sporočamo: Pridite, ker nič ne boli! 😉

Si zamudil/a Foto delavnico? Potem ne smeš manjkati na naslednjem ona-on spoznavnem dogodku. Preveri tukaj!

Sem mama dveh razigranih malčkov in partnerka čudovitemu moškemu, ki sem ga spoznala na portalu ona-on.com. Sem neumorna ljubiteljica narave, lepot in tradicije Slovenije, obožujem sladice in na sploh kulinariko. Za sprostitev rada vrtnarim in sem v krogu družine. Ob romantičnih filmih pa vedno potočim kakšno solzico. Zelo rada organiziram izlete in druženja tako za družino in seveda za poslovne namene (Vesela doživetja - www.veseladozivetja.si).

Ni komentarjev

Odgovori