VIDEO: Kako smo se imeli na Največjem spoznavnem pikniku 4 in kaj nas čaka letos?

Oglej si video utrinke z lanskega Največjega spoznavnega piknika & preveri dogajanje na že petem Pikniku!

Spet je leto naokoli in spet je čas za poletno različico Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji. V zgornjem videu si lahko ogledaš, kako smo se imeli lani. Letos Največji spoznavni piknik slavi pol desetletja, kaj nas čaka 18. junija ob 13h v Harmoniji Mengeš? 😉

Kako boš spoznaval/a nove ljudi in morda našel/a novo simpatijo?

Brez spoznavnih iger na Največjem spoznavnem pikniku pač ne gre, kajne? Letos te čakajo tradicionalna Spoznavalnica, Hitri zmenki in Še nikoli nisem. Hmm, le kaj se bo dogajalo na teh postajah spoznavnega vrtiljaka? 😉

Spoznavanje bomo začinili z nagradnimi igrami – morda bosta s sotekmovalcem ali sotekmovalko prejela eno izmed lepih nagrad, zagotovo pa bosta imela priložnost, da se tako malo boljše spoznata.


Tako je Ljubo užival na Največjem spoznavnem pikniku 4:


To pa še ni vse – da bo spoznavanje kar najbolj enostavno, za rokav pocukaj kupida Ljuba ali katerega od kupidovih pomočnikov (nosili bodo ona-on majčke) in pomagali ti bodo prebiti prvi led. 🙂

Za visok srčni utrip bodo poskrbele …

… ne le spoznavne in nagradne igre, ampak tudi športne aktivnosti! Za visok srčni utrip bodo poskrbele športne igre (odbojka, nogomet, badminton), kjer boš meril/a moči in pokazal/a malce tekmovalnega duha. Nič nas ne naredi bolj pripravljene na osvajanje in zapeljevanje kot povišan srčni utrip, kajne?

Česa se boš lahko naučil/a?

Letos nam bodo kar trije strokovnjaki podajali znanje o spoznavanju, zapeljevanju in lepem življenju v dvoje! Vodja portala Luka Kogovšek nam bo izdal skrivnosti, kako s pomočjo portala ona-on čim prej do zmenka v živo in katerim napakam se je potrebno izogibati.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-dogodki-za-samske-najvecji-spoznavni-piknik851Strokovnjak za govorico telesa in osebnostni razvoj Edvard Kadič nas bo naučil, kako se lotiti zapeljevanja, specialistka osebnostne preobrazbe Irena Stopar (nasvet.si) pa ti bo razkrila svoje nasvete, kako do srečnega in zadovoljnega življenja.

Se želiš sproščeno družiti?

Preživi nedeljo v dobri družbi in ob odlični žar hrani ter dobri pijači. Na pikniku brez žar hrane, dobro ohlajenega piva in dobre družbe pač ne gre!

Zavrti se na zabavne plesne ritme!

Za dobro glasbo bo letos skrbel Ansambel Lun’ca. Pridi in se zavrti ter pokaži svoje plesne veščine – morda pa prav tvoje plesno znanje očara tvojo simpatijo. 😉


Oglej si še daljši video utrinek od lani:


Kako lahko na ona-on.com najdem partnerja oz. partnerko?

Na to vprašanje ti bodo lahko odgovorili ona-on pari, ki bodo razkrivali svoje recepte za uspešno iskanje na ona-on.com!

Na Največjem spoznavnem pikniku bomo razglasili zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com – par, ki se bo naslednje leto poročil na že četrti Sanjski ona-on.com poroki!

Preveri dogajanje in se prijavi

Ni komentarjev

Odgovori