FOTO: Snežinke, kupid Ljubo in spogLEDovanje

Današnje spogLEDovanje s pomladjo se je prelevilo v spogLEDovanje z zimo, a nas debele snežinke niso zmotile.

Foto: Tamara Prejac

Čeprav je današnjo soboto zaznamovalo megleno in deževno vreme, smo kljub temu uživali na drsališču z najlepšim razgledom na blejsko jezero. Na Bledu nam je družbo delal sneg in naše spogLEDovanje se je namesto s pomladjo dogajalo kar z – zimo.

Da nas debele snežinke prav nič ne motijo, so dokazali nasmejani obrazi udeležencev, k nasmehom pa je pripomogel tudi kupid Ljubo, ki je – tako kot zmeraj – skrbel za parčkanje in usmerjanje svojih puščic v pravo smer.

Tudi Ljubo se je pridružil udeležencem, ko so se kar na drsalkah na ledu zavrteli v ritmih popularne glasbe in preizkušali meje svojega ravnotežja, prav vsak udeleženec pa se je lahko pogrel ob ljubezenskem napitku.

Ker se je sneg kmalu začel oprijemati drsališča, ga je moral Ljubo “skidati”, nato pa se je drsanje lahko nadaljevalo. Tisti najbolj vztrajni so se preizkusili še v igri curlinga, ki pa se je v zapadlem snegu izkazal za še večji izziv kot običajno.

Če ti jo je tokrat zagodel sneg in se spogLedovanja nisi mogel/a udeležiti, brez skrbi, veliko časa za spogledovanje bo na prihajajočih dogodkih, ki jih že pridno pripravljamo..

Se vidimo!

Ni komentarjev

Odgovori