Četrtkovo popoldne smo si kljub muhastemu vremenu privoščili druženje ob baklah, kuhančku in kulinaričnih dobrotah.

Z baklami do čudovitega razgleda na Ljubljanskem gradu

Vsi ljubitelji druženja v naravi smo zbrali ob 17.30 uri pred Stolnico Sv. Nikolaja. Preden smo se odpravili na pot, smo prižgali bakle, ki so pričarale romantično vzdušje in tako niti kaplje dežja niso ustavile dobre volje.

Zares zagreti smo se kar v hitrem tempu podali proti vrhu Grajskega griča in animatorja sva le stežka umirila »paradne konje«. Ko smo ujeli prijeten ritem, se je razvil lep in zabaven pogovor in druženje je postalo prav zares prijetno.

Ko smo prispeli na vrh, smo naredili krog okoli gradu in pokukali tudi v notranje dvorišče gradu. Da bi pregnali morebitni prehlad, smo si na vrhu privoščili šilce medice in zeliščnega likerja.

Občasne kaplje dežja nas niso pav nič motile in tako smo na gradu naredili tudi skupinske fotografije in se tako zabavali, da smo z gradu krenili kasneje, kot je bilo predvideno.

Dobrote Dolenjske so klicale k okrepčilu

Ker smo malo pozabili na čas, smo pohodno traso nekoliko skrajšali in si tako vzeli več časa za spoznavanje in opazovanje čudovito okrašene Ljubljane ter pospešili korak navzdol.

dogodki za samske

Ob vrnitvi v staro mestno jedro so nam bakle zelo koristile, saj tokrat potka ni bila osvetljena. Naša skupina je bila zelo zanimiva za mimoidoče in vsi so bili navdušeni nad baklami in dobrovoljno druščino.

Končno smo prispeli do Dobrot Dolenjske, kjer se je miza že šibila od skrbno pripravljene hrane in pijače. Pozdravili so nas z aperitivom, nam predstavili njihovo zgodbo ter postregli z različnimi namazi, zvitki, prav posebnimi siri in mesninami in še bi lahko naštevali zanimive kombinacije, ki navdušijo.

Poleg soka in Modre frankinje so nas postregli še s cvičkovim kuhančkom. V trgovinici Dobrote Dolenjske smo se zadržali kar dve uri, saj smo se imeli res odlično in se veliko nasmejali in bolje spoznali.

Druženje ob adventnih stojnicah, kuhanček in ples

Četudi je ura že odbila 21. uro, smo se kljub temu še skupaj sprehodili mimo stojnic in se podružili ob kuhančkih. Nekajkrat nam je še ponagajal dež, a se nismo pustili odgnati.

dogodki za samske

Res smo se zabavali in lahko potrdimo tezo, da so ljudje, ki imajo radi pohodništvo in aktivno preživijo prosti čas, odlična družba in pravi »dobrovoljčki«.

Tiste najbolj razpoložene so »zasrbele pete« in ob živi glasbi smo veselo zaplesali in večer pozno zaključili na najlepši način. Dame smo imele srečo, da smo lahko plesale z zelo dobrimi plesalci in ura je kar prehitro odbila 22. uro, ko se nas je večina razšla, nekaj udeležencev pa je še ostalo in tkalo poznanstva in simpatije.

Organizatorji smo veseli, da je druženje potekalo v tako čudovitem vzdušju, kljub turobnemu vremenu. Še posebej nam je v veselje, da se nam pridružijo tudi udeleženci katerih iskrice so že preskočile na naših predhodnih druženjih.

Ker na doživetja pridejo izredno zanimivi in očarljivi udeleženci, je padlo že več odločitev o skupnih druženjih v njihovi lastni režiji in to je za nas potrditev, da ustvarjamo pogoje ter okolje za pristna prijateljstva in nove ljubezenske zgodbe.

Hvala vsem udeležencem, ki ste z nami ustvarili prijetno ozračje. Veseli bomo tvojega mnenja o dogodku – zapiši ga kar pod komentarje.

Te ni bilo z nami? Potem ne smeš manjkati na naslednjem ona-on spoznavnem dogodku. Preveri tukaj!

Sem mama dveh razigranih malčkov in partnerka čudovitemu moškemu, ki sem ga spoznala na portalu ona-on.com. Sem neumorna ljubiteljica narave, lepot in tradicije Slovenije, obožujem sladice in na sploh kulinariko. Za sprostitev rada vrtnarim in sem v krogu družine. Ob romantičnih filmih pa vedno potočim kakšno solzico. Zelo rada organiziram izlete in druženja tako za družino in seveda za poslovne namene (Vesela doživetja - www.veseladozivetja.si).

Ni komentarjev

Odgovori