FOTO: Zmenek s Tarzanom poskrbel za nova poznanstva

Četrtkov večer smo si popestrili z zmenkom s Tarzanom v Mali drami.

Nekaj manj kot sto si nas je četrtkov večer popestrilo z ogledom gledališče predstave Tarzan. Foto: Tamara Prejac

Četrtkov večer pred gregorjevim si je nekaj manj kot sto obiskovalcev in obiskovalk Male drame popestrilo z gledališko predstavo Tarzan – zgodbo o človeških in živalskih nraveh, ki nas je povečini nasmejala, občasno pa nam tudi dala misliti o nas samih in svetu, v katerem živimo.

Da smo v predstavi uživali, je jasno dal vedeti smeh udeležencev, ki ga je spodbudila odlična igra igralcev, po predstavi in aplavzu, ki je trajal tako dolgo, da so se morali igralci kar trikrat prikloniti, so nas slednji povabili še na sproščeno druženje.

V preddverju Male drame smo si privoščili sladke minjone in kozarec žlahtne penine, med udeleženci pa je kmalu stekel sproščen pogovor, tako o sami predstavi kot o čem drugem 🙂 . Ko je z miz izginil zadnji minjon in večina kozarcev, se je večina obiskovalcev odpravila domov, najbolj vztrajni pa so še ostali.

Pssst, med njimi smo našteli tudi pet parčkov, med katerimi je pogovor še kar tekel in tekel 😉 .

Kako pa zmenek s Tarzanom vidijo udeleženci?

Predstava je bila luštna, tudi sam dogodek je bil organiziran dobro. ~ Andreja

Veliko smeha že takoj na začetku predstave, igralci so bili prizadevni, scenografija učinkovita. Pogostitev je bila v redu, minjoni enkratni, penina pa zame kar močna 🙂 Imel sem kar nekaj pogovorov z drugimi obiskovalkami, pogovarjal sem pa se tudi z igralci – eden mlajši je celo vedel za moj kraj, kar me je presenetilo. Veselim se prihodnjih dogodkov. ~ Mihael

Predstava je bila vredna ogleda. ~ Jelena 

Če ti tokrat ni uspelo priti na sladki zmenek s kulturo, se lahko udeležiš naslednjih spoznavnih dogodkov, ki jih že pridno pripravljamo.

Se vidimo!

1 komentar

Odgovori