Kje spoznati pravega partnerja?

Vse več samskih po partnerja na splet in na spoznavne ona-on.com dogodke.

Vir: Shutterstock

Samski in brez idej kje in kako poznati prijatelje ter morda celo življenjskega partnerja? Biti samski ni enostavno. Starši bi imeli vnuke, prijatelji že vsi poročeni, z otroci, tebi pa kot samskemu primanjkuje ljudi, ki bi s teboj hodili ven, kjer bi lahko spoznal/a kakšno potencialno sorodno dušo.

V tem primeru imaš dve možnosti. Ali le sediš doma in čakaš, da bo pravi partner prišel potrkat na tvoja vrata, kar je zelo malo verjetno, ali pa se aktiviraš in preizkusiš številne možnosti, ki jih imaš na voljo za spoznavanje novih ljudi.

Po partnerja na splet

Splet je danes tako močno vpet v naša življenja, da je povsem samoumevno, da ga lahko uporabiš tudi za sklepanje novih prijateljstev, spoznavni portali, kot je ona-on.com, pa ponujajo prostor, kjer lahko najdeš pravega življenjskega partnerja. Kot so se našli številni pari.

BREZPLAČNO preizkusi ona-on.com!

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Napredni algoritmi, ki skrbijo, da se ti prikazujejo le tisti, ki ustrezajo tvojim željam, kontaktni filter, verifikacija profila, zasebna in varna uporaba ter še več ponuja portal ona-on.com. Zato pa 40% samskih Slovencev že išče ljubezen prek spleta in to prek ona-on.com.

Za kakršnekoli zadržke ni razloga, enostavno preizkusiti je treba. Če pa se raje spoznavaš v živo, potem se lahko udeležiš številnih spoznavnih dogodkov, ki so namenjeni prav tebi.

Ženske bi plesale, moški pa “športali”

Ona-on.com organizira različne spoznavne dogodke, ki se pa medsebojno razlikujejo. Tako lahko vsak najde kakšen dogodek, ki je pisan na kožo prav njemu. Kje pa bi Slovenci in Slovenke radi spoznali svojo boljšo polovico?

Spremljaj SEZNAM spoznavnih dogodkov!

Po ugotovitvah raziskave Zmenki & spoznavanje po slovensko si večina Slovenk želi, da bi jih njihov potencialni partner suvereno vrtel na plesišču. Zato tudi veliko Slovenk obiskuje plesne tečaje v organizaciji ona-on.com in plesne šole La Bolita.

Gorski dan na Krvavcu ~ Odšli smo na Zvoh, nato pa smo se okrepčali na krvavški Plaži.
Gorski dan na Krvavcu ~ Klikni in si oglej fotogalerijo ter video.

To da veliko žensk rado pleše, ni skrivnost, zato fantje le pogumno na plesni tečaj, kjer lahko pridobite novo plesno znanje, nadgradite starega, zraven pa še spoznate kakšno gospodično. Morda pa bo med njimi tista prava. 😉

Moških so malce manj navdušeni nad plesom, raje pa obiskujejo športno obarvane dogodke. To so gorski pohodi, drsanje, smučanje ipd.

Zato dekleta obujte pohodniške čevlje, pridite v dobro družbo, morda pa spoznate pravega moškega zase!

Spoznavni dogodki za vse!

Spoznavni dogodki so namenjeni prav vsem, ki si želijo spoznavati nove ljudi in se zabavati skupaj z nami. Na prav vsakem dogodku z različnimi igrami poskrbimo za lažje prebijanje ledu, kar pomeni, da te ne rabi skrbeti, kako pristopiti k všečni osebi. Pri tem ti bo pomagal tudi kupid Ljubo!

Za konec pa si oglej, kaj o spoznavnih dogodkih v živo meni pevka Brigita Šuler. Intervju z njo si lahko prebereš tukaj.

Se vidimo na ona-on.com in na spoznavnih dogodkih v živo!

Ni komentarjev

Odgovori