Vsi spoznavanja in žura željni smo preplavili ljubljanski klub Cvetličarna, kjer se je v organizaciji spoznavnega portala ona-on.com odvijal najboljši žur leta – Največji spoznavni žur. Od spoznavnih iger in lepih nagrad do glasbenih nastopov je bil celoten večer namenjen spoznavanju, osvajanju in zabavi.

Za ogrevanje: kozarček penine, matice & vijaki ter interesi

Že ob vstopu na prizorišče največjega žura je vsak obiskovalec za ogrevanje svojih glasilk prejel mehurčkasto penino Hiše penin Frangež, nato pa pogumno stopil v akcijo.

Vsi obiskovalci so prejeli posebno darilo – BREZPLAČEN PREIZKUS portala ona-on.com. IZKORISTI ekskluzivno darilo tudi ti – KLIKNI TUKAJ.

»A se pošraufava?« je stavek, ki je bil na Največjem spoznavnem žuru najbrž izrečen skoraj največkrat. Vsak obiskovalec je namreč že ob prihodu dobil svojo matico ali vijak, glavna naloga večera pa je bila, da se najdeta dva, ki »pašeta« skupaj. Smeha na račun matic & vijakov je bilo veliko, novonastali pari pa so prejeli super nagrado – vstopnice za kino Kolosej.

Seveda pa brez nalepk s najljubšimi interesi ni šlo – interesi so odlična iztočnica za prebijanje ledu, zato je vsak izbral 2 svoja interesa in nato iskal simpatijo, s katero si te interese deli. Nekaj parov je prejelo tudi žlahtno nagrado – srebrnike miru in ljubezni iz Elementum-a.

Rado Mulej razkrival svoje osvajalske prigode, Svetlana pokazala svoje (plesne) gibe

Celoten večer sta povezovala energičen in morda nekoliko nenavaden par – Rado Mulej in Svetlana Cigoj. Skupaj sta Slovencem, da so se našli, pomagala že v oddaji Zmenki, na Največjem spoznavnem žuru pa tudi na odru Cvetličarne.

najvecji-spoznavni-zur-ona-on-zmenki-resne-zveze-zasebni-stiki (16)

On je brez dlake na jeziku obiskovalcem razkrival svoje osvajalske prigode in podal številne nasvete, kako v tistem trenutku osvojiti simpatijo. Ona pa je jasno pokazala, da ji gre slovenščina vse boljše, a še bolj nas je navdušila s svojimi plesnimi gibi. ;P Skupaj sta novonastalim parom podelila številne nagrade.

»Spontano« skupine Sopranos in »Tvoja« Antonije Šola poskrbela za zaljubljene poglede

Za glavno glasbeno dogajanje večera so poskrbeli skupina Sopranos in posebna gostja hrvaška pevka Antonija Šola.

Sopranos so s svojim energičnim nastopom na plesišče spravili vse obiskovalce in na obraze priklicali številne nasmehe. Nastalo je ogromno plesnih parov, ki so se vrteli na ritme zimzelenih melodij in se s svojimi plesnimi koraki malce pohvalili pred svojo simpatijo.

najvecji-spoznavni-zur-ona-on-zmenki-resne-zveze-zasebni-stiki (31)

Nova skladba »Spontano« skupine Sopranos in nova balada »Tvoja« Antonije Šola pa sta na marsikaterem obrazu pričarala tudi malce zaljubljene poglede.

»Zelo sem uživala v nastopu v živo ob Sopranosih in Frenku Novi. Vzdušje je bilo odlično in upam, da bomo vse skupaj kmalu ponovili!

Vse smo presenetili z mojo slovensko izvedbo pesmi »Isto ime«, moja nova pesem »Tvoja« pa je bila s strani občinstva odlično sprejeta. Sopranosi so poskrbeli še za nekaj več ritma in skupaj smo razplesali Cvetličarno! Hvala organizatorjem dogodka spletnemu portalu ona-on.com in vsem prisotnim seveda,« je povedala Antonija Šola.

Še več nasvetov za osvajanje …

najvecji-spoznavni-zur-ona-on-zmenki-resne-zveze-zasebni-stiki (17)

Strokovnjak za osebnostni razvoj in govorico telesa Edvard Kadič je vsem prisotnim razkril ključ do uspešnega osvajanja – samozavest! O tem, kako samozavest čim bolje izkoristiti tudi pri osvajanju, piše v svoji novi knjigi, ki jo je  podaril obiskovalki.

Trenerka Uspešnega Življenja Jerneja Krapše je dekletom (pa tudi fantom) pojasnila pomembnost pozitivnega razmišljanja in dala nasvet, kako na Največjem spoznavnem žuru dati sebi priložnost, da lahko spoznajo idealnega zase.

Naučili smo se novih plesnih korakov

Brez plesa na žuru pač ne gre! Plesni učitelj Aleš Višček (ki ga je Rado predstavil kot stvaritelja znamenitega »moon walk-a« :D) nas je naučil novih plesnih korakov, ki smo jih s pridom izkoristili za osvajanje simpatij. Za pravo plesno glasbo pa je do jutranjih ur skrbel AlexM DeeJay.

Kupid Ljubo in spoznavne igre poskrbeli za nova poznanstva in tudi iskrice

najvecji-spoznavni-zur-ona-on-zmenki-resne-zveze-zasebni-stiki (21)

Skozi celoten večer so se obiskovalci spoznavali na tradicionalni Spoznavalnici ter na Sladkih predstavitvah, od koder so poleg novega prijatelja ali simpatije odnesli še okusne čokolade Merci.

Seveda so med obiskovalci švigale iskrice – za to so poskrbeli kupid Ljubo in njegovi ona-on pomočniki. Ves večer so medsebojno predstavljali obiskovalce, jih vključevali v spoznavne aktivnosti, pri tem pa so si pomagali tudi z baloni.

Posebej zanimiv je bil Balonji ravs, kjer so morali udeleženci uloviti balon in ga zamenjati s svojo simpatijo – marsikdo bo lahko prvi zmenek preživel v zraku: na trampolinih WOOP! parka.

Vsi obiskovalci so prejeli posebno darilo – BREZPLAČEN PREIZKUS portala ona-on.com. IZKORISTI ekskluzivno darilo tudi ti – KLIKNI TUKAJ.
“Kljub temu, da sem se do zadnjega trenutka odločala, ali naj grem ali ne, sem se odločila, da se odpravim. Kar bo, pa bo. Res sem se počutila dokaj čudno, ko sem vstopila in nisem vedela, kam naj sploh grem. Ampak so me kmalu našli prijatelji, s katerimi smo skupaj obiskovali plesni tečaj. Klima je bila odlična in sem ostala. Vse več je bilo obrazov, ki sem jih že srečala, zato mi tudi plesne družbe ni bilo potrebno iskati. Razvijalo se je kar samo in domov sem odšla z lepimi vtisi in olajšanjem, saj mi bo naslednjič lažje, kajti led sem prebila.” ~ Mojca

 

Si bil/a z nami? Povej, kako si se imel/a – zapiši pod komentarje. 🙂

Nisi bil/a med tistimi, ki jih je kupid Ljubo streljal s svojimi puščicami? Potem pa ne smeš manjkati na spoznavnih dogodkih za samske, ki jih še pripravljamo. Preveri. 😉

Se vidimo!

1 komentar

  1. Bila sem na spoznavnem žuru in mi ni žal, sicer me igrice v spoznavalnici niso ravno navdušile, sem pa v nadaljevanju naletela na čudovitega sogovornika in ob plesu in pogovoru z njim je ura neopazno prihitela na konec zabave…. večer, ki je pustil močan vtis na lepe trenutke…. lepo spomine….
    Bojana

Odgovori