Dejan Krajnc, član zasedbe Poskočni, je tisti glasbenik, ki si ga večina najbolj zapomni po poskočni svetli pričeski. Nekaj dni pred Valentinovim smo poklepetali z njim in ga povprašali ali je njegovo srce že oddano. Zaupal nam je tudi, kakšna dekleta so mu najbolj všeč in kaj je recept za širok nasmešek ter dobro voljo, ki sta, poleg frizure, njegova zaščitna znaka.

Dejan, ste član skupine Poskočni. Ste si od nekdaj želeli postati glasbenik?

“Tako je. Sem zelo ‘poskočen’. Prihajam iz delno glasbeno družine, ati Drago igra kitaro v narodno-zabavnem ansamblu Vigred, mami Nives pa ima končano nižjo glasbeno šolo iz klavirja. Od nekdaj je bil moj glasbeni idol, najboljši prijatelj od mojega oče – Franjo Maček (klarinetist ansambla Alpski kvintet in koncertni mojster orkestra slovenske policije), tako, da mi je na nek način bila glasba položena v zibelko.”

Začeli ste kot narodnozabavni ansambel, kasneje ste nanizali tudi nekaj komercialnih hitov. Kako bi se opisali, kakšen band ste danes?

“Drži, Poskočni smo začeli kot narodno-zabavni ansambel, sedaj pa večji del našega repertuarja predstavlja plesna-komercialna glasba. Najbolj bi se opisali kot party band. Več kot leto dni so naše avtorske skladbe namreč zabavnega žanra.”

Znani ste po širokem nasmehu in dobri volji. Kaj je recept za nalezljivo pozitivnost?

“Hvala za ta opis. Mislim, da za to ni recepta. Takšen tip človeka sem in takšen bom za vedno. Zakaj? Ker to enostavno rad počnem!”

Kaj pa vas, po drugi strani, najbolj razjezi?

“Najbolj me, po domače ‘razpi***’ tisti ljudje, ki sočloveku ne privoščijo dobrega in sreče. Vsak človek je edinstven in takšnega ga more okolica sprejeti. :)”

Smo tik pred Valentinovim. Vaše oboževalke zagotovo najbolj zanima ali ste samski in kje boste preživeli dan zaljubljencev?

“Sem samski in tako bo ostalo do trenutka, ko bom našel svojo ‘sorodno dušo’. Mogoče je ta izraz obrabljen, ampak sam sem sanjač in verjamem v neskončno ljubezen ter srečo do konca svojih dni :*.”

Kakšna dekleta so vam sicer najbolj všeč?

“Všeč so mi dekleta, ki si ‘upajo’. Tiste, ki v sebi nimajo ‘zavor’ in se znajo popolnoma sprostiti in prepustiti. Takrat na dan skoči ‘romantik Dejan’!!!”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

“Eno in drugo. Ko si samski, je treba to do konca izkoristiti. Ko si vezan, je stvar drugačna, se je treba vsaj malo prilagoditi, ampak, če najdeš sorodno dušo je vse lahko samo še lepše in boljše. Ljudje nismo samotarji, bolje delujemo v skupinah :***”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 50% Slovencev danes spozna prek spleta?

“Sam sem mislil, da je ta procent še dosti višji, glede na to, da smo milenijska generacija. Ni važno, kje se spoznaš, važno je, da smo srečni. ;).”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 29.000 pari in več kot 80.000 aktivnimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Neee, to si mi zdi ČUDOVITO ! Bravo … Na koncu LJUBEZEN vse premaga. :***”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Žal, to pa ne.”

Kaj bi sporočili vsem uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Da imejte v prvi vrsti radi samega sebe, ker če se nimate, ne morete ljubiti drugih.”

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori