Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

“Trenutno večino svojega časa posvečam radiu – delam kot voditelj popoldanskega ‘drivetime’ programa na radiu HIT. Najpomembnejše mi je, da delam to, kar me veseli in kar me navdihuje ter tisto, v čem lahko izrazim svojo kreativnost. Radio mi vse to omogoča, z njegovo pomočjo se izobražujem, širim obzorja in živim svoje sanje.”

denis modelKaj za vas pomeni ljubezen?

“Ljubezen mi pomeni nekaj najlepšega kar se nam lahko zgodi – trenutki v svoje so res lahko nekaj posebnega. Zase pravim, da sem en največjih romantikov, kar nas še obstaja in v primerjavi z večino fantov sem preveč čustven – očitno so romantični filmi in raznorazne knjige s srečnimi konci name preveč vplivale.”

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih. Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

“V medijih se tematiki o ljubezni ne moreš izogniti – pesmi z ljubezensko temo te spremljajo na skoraj vsakem koraku. Zelo rad jih poslušam, mi polepšajo vsak dan dneva. Predvsem pa mi paše kakšne romantične pesmi poslušati v ‘osamljeni’ vožnji po avtocesti, po možnosti ponoči. Ko si sam s sabo v avtu, na radiu se vrtijo mirne pesmi, ti pa preprosto zasanjaš.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Kariera. Svoj čas skoraj v celoti namenjam grajenju kariere in prav čakam na trenutek, da spoznam sorodno dušo, da me malo ‘zabremza’ in potegne stran od dela. (hehe)”

Vaša prva asociacija na ljubezen? 

“Nekaj lepega, toplega, prijetnega. Kakšen lep romantičen trenutek v dvoje, daleč stran od vsega, daleč stran od vseh. Samo tisti trenutek za katerega si želiš, da bi bil večnost.”

DSCF0990Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ljubim celotno svoje življenje – stremim k temu, da ga zajemam z veliko žlico, da živim s pozitivnimi nazori in se trudim, da bi vsak naslednji dan bil lep in prijeten. Ob tem sem vesel, da me obkrožajo domači, ki me podpirajo na moji poti, prijatelji, ki me sprejemajo takega kot sem in tudi znanci in neznanci, ki znajo na najrazličnejše načine polepšati vsakdan. Skratka – rad imam svoje življenje in upam, da bo še dolgo trajalo in da mi bo postreglo s čim več lepimi stvarmi.”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje? 

“Oboje ima svoje prednosti vendar, če potegnem črto – dvojina je tista, ki ti da več. Vedno sem in bom trdil, da so trenutki v dvoje nekaj najlepšega, kar se nam lahko zgodi, zato čim prej končati samskost in se prepustiti lepotam ljubezni. Nikakor pa v vezo brezglavo, vsak, ki pride mimo, si pa ja ne zasluži tvojega srca, kajne? Za kvalitetnega partnerja skozi življenje se je vredno potruditi z iskanjem in počakati na pravo osebo.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju? 

“V vrtcu sem se poročil s svojo takratno ljubeznijo – kolikor se spomnim, se do danes nisva ločila tako, da sem po vsej verjetnosti poročen, ampak svoje žene že lep čas nisem videl, ne slišal. Zdaj pa ne vem, če si lahko privoščim kakšen zmenek ali ne – ali bo to štelo za varanje in skok čez plot ali pa se mi bo oprostilo. (hehe)”

denis bookPrvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno. Kako pri vas, lepi spomini?

“Na prvi poljub kar lepi spomini – zgodil se je v času vrtca (oh ja, tisti nedolžni otroški poljub, za katerega nisi točno niti vedel, kaj pomeni, ampak je bil dan preprosto iz srca), glede prvega seksa pa se ga niti nočem spominjati. So tisti, ki so mu sledili, bili precej lepši in spomina vredni. :)”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že 20 % Slovencev (vsak 5. par) danes spozna prek spleta? 

“Pohvalno – na tak način lažje spoznamo svojega partnerja in super, da se je končalo obdobje slepih zmenkov. Ti so svoj čas bili precej hecni, sploh v primeru, da se je na zmenku prikazala povsem druga oseba, kot se ti je predstavljala.”

Ona-on.com je največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 15.000 pari in več kot 160.000 registriranimi uporabniki, vsak dan nastaneta najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Ne. Ona-on je portal, ki je ‘aktiven’ že lep čas in posledično je tudi razumljivo in pričakovano, da je postal največji in da imajo na njem ‘kandidati’ največjo srečo v lovu na boljšo polovico.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com

“Slišal sem za nekaj zmenkov, tu pa se mi zatakne.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Splača se vztrajati – trenutki v dvoje bodo poplačali čakanje in iskanje. Sploh, ko se zvečer uležeš poleg svoje boljše polovice, jo objameš in veš, da se boš zjutraj spet prebudil v njenem objemu in s poljubom začel nov, lep dan, ki je pred tabo. In tako znova in znova. Kar pogumno, na svetu je več kot sedem milijard ljudi – za vsakega med nami se najde ljubezen na tem svetu. Le počakati moramo, da prijezdi mimo na kakem konju ali pa poniju – če bo ta prava oseba, ne bodi izbirčna oz. izbirčen glede ‘prevoznega sredstva.'”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori