VIDEO: En korak, ki bo spremenil tvojo ljubezensko usodo

Vau, rajski otok!«, sem pomislila, ko smo ga najprej z letalom obkrožili, potem pa trdo pristali, z obrazi v sedeži pred nami. A bilo je vredno. Sanjski otok, sinje morje, ravno prav vroče sonce in temni moški, črnih las, vsi v srajcah, z briljantino na vzorno urejeni frizuri, s pogledom, ki te ljubeče kliče …

Mehka kolena …

Potem pa realnost. Spomnim se, da sem prispela v svojo hotelsko sobo na Samosu. Dali so me v klet (!!!) WTF?!?!

»Ok, štej, dihaj,« si rečem. »Pomembno je, da sem na dopustu. Na koncu je tole čudovit apartman, ki bi z lahkoto sprejel celo družino.« Še težje zadiham. Ker je to klofuta naravnost v obraz. Prostora, kolikor hočeš, jaz pa SAMA!

No, saj nisem šla tja čisto sama: Na Samosu je bila moja najboljša prijateljica, kot turistična vodička. Rekla je, da naj pridem, da je noro lepo, da si bo vzela čas zame.

Prostora, kolikor hočeš, jaz pa SAMA!

Resnično je bil noro lep otok, družba na morju pa … Hmmm …

Takoj ko sem prišla tja, je morala ona z gosti. Čez dan pa je rekla, naj pač malo hodim okrog. Saj je »dosti za videt«. V 14 dnevih sva bili skupaj 2 dni.

SAMA! Sicer na rajskem otoku … a vsepovsod se vsi – še tisti 23 let poročeni! – držijo za rokice in se zaljubljeno gledajo …

Sama …

Sedla sem na posteljo, si nadela lahno, poletno oblekico in zaprla vrata. Hermetično še okno. In zahlipala. Tako so mi lile solze (še danes mi, ko se spomnim), misleč: »…«

No, to, kar misli ženska, ki si tako zelo želi biti OBJETA na dopustu. Jesti sladoled in poskusiti še njegovega. Zaradi občutka, da je nekaj posebnega. Ker ji to dovoli.

idealni-partner-ona-on-zmenki-zasebni-stiki1

In skočiti na glavo, ko počiš na trebuh in se čisto osmešiš. Ampak ti je tako vseeno – ker pride on, te objame v vodi in se poljubljata. In potem te namaže in ti njega. In potem gresta v sobo … = )

Jaz pa sem sedela na postelji v kleti, odprla lak in si lakirala nohte na nogah. Živo rdeče. Vse poprek – ker zaradi solz nisem videla nič.

To je zgodba, ki sem jo povedala na zadnjem brezplačnem telefonskem posvetu. Takoj sta na površje prišla dva močna občutka. In tako kot sem povedala (recimo ji) Ani, povem tudi vam:

  • Joči, če čutiš, da moraš. Razumem te, kot ti tole zgodbo.
  • Bodi jezna, če hočeš! Razumem te: misliš, da je to ‘tvoje maslo’, da si ‘sama kriva’.

Naslednji korak.

Naslednji korak pa je odločilen: ne glede na to, kako se zdaj, ko to bereš, počutiš, za tvojo ‘ljubezensko usodo’ je pomembno IZKLJUČNO to, kaj boš s to ugotovitvijo naredila. Naslednji korak.

Jaz sem potrebovala še naslednjih 10 let, da sem ugotovila, da tudi če imaš fanta, to še ne pomeni, da greš na morje in se boš imela lepo. Tebi ni treba.

Ker ko boste slišale, kako sem hodila na dopust z mojim bivšim in koliko časa sem potrebovala, da sem po njem ‘prišla k sebi’, boste razumele, zakaj je pomembno, da če ste samske in odločene, da najdete zase *iDEALnega*, ZDAJ naredite vse, kar je treba, da spoznate NIČ MANJ kot ZASE *iDEALnega* partnerja.

Ti pa z največjim navdušenjem povem, da te od srede maja naprej podpiram še na en, čisto nov način, da boš svojega *iDEALnega* spoznala že do naslednjega dopusta. Klikni sem, da izveš podrobnosti (mimogrede: najbolj odločene dobite še nora darila, ki ljubezensko usodo pospešijo tudi za 10-krat =)).

Ker NOČEM, da prideš do iste ugotovitve, kot sem jaz: da je lahko dopust bolj naporen kot vsakdanjik, če imaš ob sebi nekoga, ki ti NI *iDEALen*. In če se zanj odločiš, bodo naporni dopusti VSI, dokler bosta skupaj … Odločitev je tvoja, draga srečna samska 😉

Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, Jerneja

P.S.: Kdaj ste bile nazadnje na dopustu z moškim, ki vas je občudoval? Ste pripravljene narediti, kar je treba, da se najdeta? Tu je način, kako, korak po koraku =)

Deli
Prejšnja objavaPismo VP: Od nove mobilne različice ona-on do Najine zgodbe!
Naslednja objavaTina & Luka svetujeta #8 ~ Kako najdeš pravega partnerja?
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori