Izbira poročne obleke v salonu White Couture

Ko nas boste neveste obiskale v našem poročnem salonu, ste lahko brez vsakršnih skrbi kar se tiče izbire obleke, saj imamo svetovalke zelo dober občutek za prepoznavanje osebnosti in občutek za modo. Navsezadnje, znamo zelo dobro povezati vaše želje z izbiro obleke.

Da pa se boste lažje pripravile na prvi obisk izbire poročne obleke, pa vam dajemo kar nekaj zelo dobrih nasvetov.

Katera poročna obleka je prava zame?

Kaj naj izberem? Kateri model? Kaj mi bo najbolj pristajalo glede na postavo? Vse to so prve misli skoraj vsake neveste, ko pričnejo razmišljati o poročni obleki. Za večino nevest je prav poročna obleka, najbolj pomembna izbira za poročni dan. Pri organizaciji veliko časa posvetijo prav izbiri obleke, da bi le našla pravo.

Brez idej kaj pravzaprav iščete, lahko povzroči kar malo panike in da do panike ne bi prišlo vam dajem nekaj nasvetov kako se mirno lotiti izbire »VAŠE POROČNE OBLEKE«.

Veliko nevest pri izbiri obleke ugotovi, da obleka o kateri so sanjale že od otroštva, danes pravzaprav ni več tista prava. V tem času ste odrasle in postale bolj zrele in predstava o poročni obleki se je spremenila. Vsekakor pa čarobnost ostaja enaka ali je še celo večja.
Pojdimo lepo po vrsti in pričnete najprej z opisom same sebe kot osebe.

Na list papirja zapišite svoje osebnostne lastnosti po katerih izstopate

Opišite se kot oseba. Ali ste čustvene, nežne, razigrane, romantične? Ste samozavestne, želite izstopati, ste bolj klasične narave, ste rade v središču pozornosti ali raje ne? Ste drzne, duhovite, bi želele biti kot pepelka, ste živahne ali bolj umirjene narave in še bi lahko naštevala. Zapišite vaše lastnosti in na podlagi le teh boste lažje našle pravo obleko. Tudi nam svetovalkam, bo vaš opis zelo pomagal pri samem svetovanju

Spletne strani poročnih oblek

Preglejte poročne obleke na slovenskih in tudi tujih spletnih straneh, ter poskušajte najti modele, ki so vam všeč. Sicer predlagamo, da se posvetite iskanju slovenske ponudbe, saj so le te na voljo pri nas in velika prednost je, da jih lahko pomerite preden se odločite. Dobro si oglejte modele in brez velikega pritiska izberite in zapišite ali slikajte tiste, ki so vam všeč, saj nam bo svetovalcem to v veliko pomoč pri pričetku izbire obleke. V izbranih modelih bomo prepoznali vaš navdih in vam tako še lažje svetovali.

Stil obleke glede na lokacijo in stil poroke

Kakšna je lokacija kjer se boste poročile? Je to obala, gore, travnik, južni kraji, je veliko posestvo ali le majhen kotiček v katerem ste si od nekdaj želele poročiti. Bo poroka na gradu, v vinogradih ali na seniku. Bo poroka na upravni enoti…. In še in še.
Na pomerjanju nam boste zaupale tudi lokacijo in spet bomo korak bližje pri izbiri prave poročne obleke.

Kakšen model bi mi pristajal?

Velikokrat nas nevesta povpraša za nasvet poročnega modela glede na postavo. Pri določanju modela ni zlatih pravil. Prava obleka je tista v kateri se počutite lepa in samozavestna. Obstajajo pa smernice, ki vam jih bomo predstavili.

A linija in široka A linija poročne obleke: Linija, ki jo lahko nosi prav vsaka nevesta. Na nobenem predelu ne izstopa, le nežno poudari dekolte in pas iz katerega se nežno spusti udobna A linija.

Princes linija poročne obleke: Linija, ki močno poudari pas in dekolte. Lepo pristoji nevestam, ki bi rade izpostavile zgornji del telesa s poudarkom v pasu. Pri princes modelih dodajamo tudi velika podkrila, da je izgled resnično pravljičen.

Oprijeta linija poročne obleke: Linija, ki poudari postavo in pokaže skoraj vse atribute z izjemo nog, če je obleka dolga. Lepo objame celotno telo, kjer se izpostavi dekolte, pas in boki.

Padajoča linija poročne obleke: Linija, ki prosto pade po telesu. Hkrati se izpostavi zgornji del, še posebej dekolte, spodnji del pa je padajoč in izjemno udoben.

Kratka linija poročne obleke: Svetujem nevestam, ki želijo izpostaviti noge. Zgornji del je lahko bolj romantičen in nežno pokrit ali pa se ga izpostavi s srčastim dekoltejem. V kratkih oblekah je zelo prijeten in sproščen občutek.

Vi nosite obleko in ne ona vas

Naš nasvet pri izbiri poročne obleke je, da ne bodite preveč kritične do sebe in svojega telesa. Vsekakor ni potrebno, da izgledate kot super model, saj vsi vemo, da je na njihovih slikah veliko popravkov, da izgledajo super tuper.

Prav vsaka izmed vas je edinstvena. Vaši sorodniki in prijatelji vas poznajo takšno kot ste, vaš bodoči mož pa še bolje. Zato ni nikakršnih skrbi, da vam obleka ne bi pristajala, saj vi nosite obleko in ne ona vas. Vse malenkosti, ki jih vi sicer vidite kot napako, pa vedno lahko na eleganten način zakrijemo.

POROČNI SALON WHITE COUTURE

Ni komentarjev

Odgovori