Za začetek … kako je televizijska in radijska voditeljica postala slaščičarka? 😊

“V otroštvu sem si predstavljala, da bom celo življenje sedela za radijskim mikrofonom ali stala pred televizijskimi kamerami (smeh). Po 20 letih dela v medijih in po rojstvu hčerke Miše Zarje sem se vprašala, kaj bi rada počela v življenju.

Jelena Vadnjal

V čem resnično uživam? Izkazalo se je, da je to ravno peka sladic, ki me po štirih letih kolikor se s tem ‘resno’ ukvarjam, še vedno sprošča in kar je najbolje – dovoljuje mi kreativno svobodo. Je lahko še kaj lepšega kot to, da nekomu s sladico polepšaš dan?”

Koliko časa približno vzame izdelava ene torte? Je bilo do zdaj kakšno tako nenavadno naročilo, ki ste si ga posebej zapomnili in kako sladkosnedi smo Slovenci na sploh? 😊

“Odvisno od želja naročnika (smeh). Eno je peka in sestavljanje tort, drugo dekoracija. Dejstvo je, da za dekoracijo porabim veliko več časa. Lahko tudi več ur, kar pa dejansko ni pomembno. Bistveno je, da okusi štimajo, da je torta lepa in predvsem, da so stranke zadovoljne.”

Kako sladkosnedi smo Slovenci?

“Zelo, a bistveno manj drzni pri okusih (smeh). Daleč največ naročil imam namreč za čokoladne mousse torte ali čokoladne v kombinaciji s sadjem. Hm. Mogoče ravno zato nimam nenavadnih naročil (smeh). Če pa so, se jih zelo razveselim, saj predstavljajo super izziv. Tako kot denimo torta v obliki boksarskega ringa, ki je bila čisto izven okvirjev (smeh).”

V začetku leta ste potrdili, da se ločujete. Zdi se, kot da je to v Sloveniji še vedno tabu tema, saj posameznik lahko to doživlja kot nek poraz. Pa je res? Kako sami danes gledate na vse to?

“Prepričana sem, da se vse zgodi z razlogom in takrat, ko se mora. In imaš samo 2 možnosti – da se tvoje življenje ‘ustavi’, se smiliš samemu sebi, objokuješ … ali pa vstaneš in se podaš na pot v neznano.

Jelena Vadnjal

Ne rečem, ločitev je težka stvar in vsak potrebuje čas, da jo preboli. Eni manj, drugi več. Ko stvari predelaš, pa ugotoviš, da vendarle ni tako hudo. Leto in pol po ločitvi lahko rečem, da je vse tako kot mora biti.”

Nekateri se za ločitev ne odločijo, ker se tega bojijo, so preveč navezani na svojega partnerja ali ker jih je strah samskosti. Kaj bi svetovali takšnim?

“Uf, ne želim nikomur nič svetovati. Vsak se odloči po svoje. In, če si narediš tako, da ti je lepo, potem je vse ok. Življenje je lepo in samo od nas samih je odvisno, kako ga bomo živeli.”

Kaj za vas sicer pomeni ljubezen?

“Brez ljubezni mi živeti ni (smeh).”

Se strinjate, da je vsaka jed boljša, če je narejena z ljubeznijo?

“Pri meni je ljubezen bodisi pri pripravi hrane ali peki sladic vedno tista skrita, a najbolj pomembna sestavina.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“On, ker mi riše nasmeh na obraz.”

Boksarski ring Jelene Vadnjal

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

“Bi verjeli, da prav nobena?”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

“Nisem vedela. Me veseli.”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“O, vav. Izjemna številka. Čestitke.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Žal ne.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Tam nekje, nekdo čaka na vas. A vse ob svojem času (smeh).”

Ni komentarjev

Odgovori