Kako boste na Največjem spoznavnem žuru spoznali IDEALNEGA?

Trenerka Uspešnega Življenja, Jerneja Krapše svetuje: Kako bo vaš 'izkupiček' po Največjem spoznavnem žuru 26. januarja v Cvetličarni 100 % boljši od njenega v tistem letu?

Vsak petek in vsako soboto eno leto zapored sem hodila ven – vedno z namenom, da najdem svojega *IDEALNEGA*. Hrepenela sem po partnerju!

Izkupiček? V tistem letu sem bila najbolj samska od samskih. Zakaj? Ker bila prepričana, da tisti, ki so v vezi, jim je bolj fajn. Tako sem kot kameleon vsak teden ‘poskušala novo tehniko’; vse, samo da bi si izpolnila to željo!

Zgodilo se je: V 54 vikendih me je eden ogovoril. Že po prvem zmenku se je kar odbil od mene, kot mušica od vetrobranskega stekla. Iz tega sledi:

biti kameleon, ne deluje.

Pustite, da vas vaš nič manj kot *IDEALNI* opazi.

Odlično je, da hočete načrtno spoznati svojega partnerja! Vendar: Če greste s tem namenom ‘ven’ – kako se oblečete? Kako naličite? Kolikokrat preoblečete? Kakšne čevlje obujete? Razmišljate o tem, kako boste sedeli, gledali, govorili, kaj pili, kaj (in koliko!) jedli?

Valda! Saj pa hočete, da si o vas ustvari odlično mnenje! EEEEEEE! Narobe! (Moj) rezultat sem zapisala zgoraj.

Da bo vaš ‘rezultat’ po Največjem spoznavnem žuru boljši, počnite …

Kako bo vaš ‘izkupiček’ po Največjem spoznavnem žuru 26. januarja v Cvetličarni 100 % boljši od mojega?

Pustite, da vas vaš nič manj kot *IDEALNI* opazi. Da si vas ne more izbiti iz glave. Vas drugi dan NUJNO poišče na ona-on.com portalu in povabi na pravi zmenek.

NAJPOMEMBNEJŠE: Kako naj se pripravim, da se bom jaz počutila super!

To je otročje lahko, to že veste, samo preizkusili še niste. Zato –  preizkusite! Odgovorite si (ne samo preberite, ampak dejansko ZAPIŠITE odgovor) na tri ključna vprašanja:

Če grem na zabavo ne (!) z namenom, da si poiščem *IDEALNEGA*, temveč zato, da preživim najboljšo noč mojega življenja:

  • KAKO SE PRIPRAVIM (oblečem, obujem, nališpam …),
  • KDO BO MOJA DRUŽBA (pozitivci, plesalci, pivci, sarkastiki, pevci, samo po zadnji modi oblečenimi …),
  • KAJ BOM POČELA (plesala, se pogovarjala, pela na karaokah, igrala pikado, govorila vice, poslušala vice …).”

kako do idealnega

Ste opazili, komu so namenjena vsa vprašanja? Vam. Ne temu, kako naj se oblečem, da me bo opazil … Kako naj se pripravim, da se bom jaz počutila super!

Dejstvo, ki vsako žensko naredi najbolj zaželeno med množico

Ko boste VI ŽARELI in se odločili noč preživeti po svojem sanjskem scenariju (ko si odgovorite 3 zgornja vprašanja), vas bo kot sokol takoj opazil samo tisti, ki mu je to neizmerno všeč. Ime mu je vaš *IDEALNI*. In najboljše: Vi zato ne boste rabili niti s prstom migniti, samo ZABAVATI se do onemoglosti – na VAŠ način!

‘Too good to be true?’ Lahko tako mislite in še naprej sanjate. Lahko pa preizkusite in … si rezervirate datum za zmenek vašega življenja. =)

Še (vsaj) en konkreten nasvet, kako boste med tisočimi na zabavi že na daleč locirale svojega potencialnega IDEALNEGA*, pa najdete v webinarju Kako ga zapeljati? – Edini način ženskega zapeljevanja, ki deluje!

Če bi rade razbile svoje ‘skrite blokade’, ki so doslej idealnega odbijale kot najmočnejši repelent in dobile konkreten manifestacijski načrt, korak za korakom, zato, da *IDEALNEGA* najdete še letos (morda celo na tej zabavi), pa se prijavite na brezplačni 45-minutni telefonski ali skype posvet *KAKO do IDEALNEGA* na TEJ povezavi http://tecajobilja.si/brezplacen-posvet/.

S posveta boste odšle navdihnjene, z napolnjenimi baterijami in svežo dozo zaupanja, da tudi vas čaka ljubezen z velikim ‘L’.

Trenerka Uspešnega Življenja, Jerneja

(Da bo vaš naslednji partner zadnja in največ vredna zlata trofeja!)

Deli
Prejšnja objavaVklop mikrofona in kamere
Naslednja objavaVIDEO: Največji spoznavni žur | Antonija Šola, Sopranos & Rado Mulej!
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori