VIDEO: Kako čim hitreje izvedeti ali je ‘zmenek’ vreden ponovitve?

Dovolj zanič zmenkov!

Angleži so predvideli, da bo v letu 2018 posamezen samski zapravil (ne investirali – zapravili) več kot 133 € samo za take zmenke, na katerih:

  • bodo spoznali nekoga, ki jim je lagal,
  • razočarani gledali na uro, kdaj bodo šli domov – na boljše!
  • trpeli v mučni tišini, ker ne bodo vedeli, kaj bi se pogovarjali.

Si že bila kdaj na kakem takem zmenku? Jaz sem bila. Kaj sem naredila? SMS kolegici, naj me pokliče, da me ‘reši’.

A najhuje: Začela sem se spraševati, če pravi zame sploh obstaja. Poznaš ta občutek?

Pa ni treba, da je tako – če končno začneš ustvarjati svoje *iDEALno* partnerstvo na nov način, po metodi *iDEALni*. =) Ja, ustvarjati. Ustvarjati pomeni, da:

  1. Veš, kaj hočeš ustvariti.
  2. Veš, s kom hočeš to ustvariti.
  3. Si odločena, da boš to ustvarila.

Pika amen.

Eden mojih najboljših ‘zmenkov pred zmenki’ je bil, ko me je kliknil nek ona-on-ovec, ki mi je predlagal, da se ‘greva spraševat’. Pravilo je bilo, da se vprašanja ne smejo ponavljati.

To je bilo eno najboljših spoznavanj pred spoznavanji ever! Zakaj? Ker sem v 20. minutah o njem izvedela veliko več, kot bi na stari način, z dobivanjem, kofetkanjem in hojo v hribe v enem mesecu.

Ker sem že v 20 minutah imela jasno sliko, ali se z njim sploh hočem spoznati (no, meni se ni bilo treba, ker je takrat že bil ‘v pacu’ moj Mitja, fenomenalen ati najinega danes 2-letnega Matije. A če bi se še naprej spoznavala, bi ubrala ta način).

No, čeprav … kaj pa sprašuješ? Katera so vprašanja, ki:

  1. jih MORAŠ zastaviti, preden se sploh odločiš za to, da se spoznata v živo in ki te bodo ubranila pred zapravljanjem denarja za ‘mučne zmenke’, ki ti bodo samo vzeli upanje, da si boš kdaj ustvarila družino,
  2. si jih pripraviš, ko se odpravljaš na zmenek v živo.

To ti bom povedala stara medijska mačka, ki se je v 20. letih naučila, kako se v nulo opravi intervju, v katerem ‘smo vsi srečni’.

Zato da ne boste več zapravljale dragocenega časa IN denarja za mukotrpne zmenke 😉

Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, Jerneja

P.S.: Če pa si že zdaj odločena, da hočeš svojo ‘ljubezensko usodo’ spremeniti – še LETOS! – svetujem brezplačen telefonski ali skype posvet (prijaviš se na TEJ POVEZAVI). Prvi datum za morebitno sodelovanje je šele proti koncu aprila in termini se hitro polnijo, zato svetujem hitro odločitev  😉

Deli
Prejšnja objavaReci ljubezni “DA” in premagaj strah
Naslednja objavaVIDEO: Vas obkroža negativna energija?
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori