VIDEO: Ljubezen res premaga vse?

Ljubezen premaga vse! In potem je svizec …

Si imela tudi ti poporodno depresijo? Jaz sem jo. Kar močno … Sem tipična »karieristka«, ki ji je v življenju vedno vse uspelo in zato tudi precej bolje lažje šlo (v primerjavi z drugimi).

Ko si samska in hrepeniš po družini, po otročku, po vonju njegove kože, po *iDEALnem* partnerju, ki te nežno gleda in je čisto ‘not padel’, si zdaj, ko si samska, ne moreš niti predstavljati, kako težka preizkušnja za partnerstvo je prvi otrok.

Osebno res nisem vedela, če bova ostala skupaj – pa sem prepričana, da sva drug drugemu *iDEAlna*! Ker tisto ‘Ljubezen premaga vse!’ – tisto, drage moje, drži samo, če ste se na partnerstvo izjemno dobro pripravile – že preden ste svojega *iDEALnega* sploh začele iskati. Pika amen.

Sprašujte, sprašujte, sprašujte!

Zakaj sva ostala skupaj? Grem stavit, da iz razloga, ki ga v vsakem četrtkovem FB live poudarjam: SPRAŠUJTE, ko se spoznavate! Sprašujte, sprašujte, sprašujte. Še posebej stvari, ki »se jih ne spodobi« (in s tem NE mislim SEX! ;D ).

Povedal mi je, kako pomembno mu je, da je njegova ženska:

  • zmagovalka,
  • da si upa,
  • da je pripravljena za doseg svojega cilja narediti, kar je treba (sam je bil triatlonec – ironmana je opravil v 9 urah in 47 minutah! – zato ve, kaj pomeni predanost),
  • da hoče rasti,
  • da ima svojo strast v življenju,
  • da je športno aktivna,
  • da je poštena,
  • da hoče družino,
  • da hoče uživati,
  • da hoče živeti – na svoj način!

Zato sva ostala skupaj.

Zato sva ostala skupaj. Ker sem že takrat, še preden sva sploh začela zvezo, vedela, kaj hoče od življenja, kaj hoče od svoje partnerke, kaj mu lahko ponudim in (zelo pomembno!) kaj lahko od njega pričakujem.

Zato so tako pomembna VPRAŠANJA. In še eno zelo pomembno pravilo. Ki če se ga ne držite, je to vaša notranja blokada, ki drži vašega *iDEALnega* stran od vas močneje kot če bi bila dva magneta drug ob drugem …

Kaj je to – vam povem v videu spodaj:

Vaša, mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, Jerneja

P.S.: Razen če hočete poleg tega, da spoznate blokado, razumeti tudi NAČRT, KAKO (korak po koraku) bi svojega *iDEALnega* lahko našla že do naslednjega dopusta, potem vabim na BREZPLAČEN telefonski posvet. Klikni in se prijavi, če hočeš dobiti jasen dokaz, da *iDEALni* tudi zate obstaja, ne glede na to, da ‘si poskusila že vse’ in ‘nič ne deluje’ 😉

Deli
Prejšnja objavaNika & Matej ~ Spoznala sva se na ona-on.com
Naslednja objavaFOTO in VIDEO: Sanjska ona-on.com poroka 2018 ~ poročili smo Matejo in Braneta
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori