Kako osvojiti simpatijo? ~ 9 dejstev o osvajanju in spoznavanju med S-LOVE-nci

Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com tudi letos izvedel vseslovensko raziskavo o osvajanju in spoznavanju med S-LOVE-nci.

Kje S-LOVE-nci iščemo potencialne partnerje? Kje se spoznavamo? Kam svojo simpatijo peljemo na prvi zmenek? Kako bi izgledal naš idealni prvi zmenek in katere lastnosti bi moral imeti idealni partner? Katere atribute izkoriščamo za osvajanje in katerih osvajalskih tehnik se poslužujemo?

1. Največ nas išče na spoznavnih portalih

ikona-comp1

Velika večina anketiranih Slovencev in Slovenk (svojega bodočega) partnerja išče na spletnih spoznavnih portalih, kot je npr. ona-on.com. Tisti, ki se za spletni spoznavni portal ne odločijo, partnerja iščejo na zabavah ali pa s pomočjo svojih prijateljev.

Moški, ki so v zvezi, so v večini primerov svojo boljšo polovico spoznali na zabavi (npr. na veselici, plesu, v diskoteki, …), ženske v zvezi pa so svojega partnerja v veliko primerih spoznale prek kakšnega družbenega omrežja.

BREZPLAČNO preizkusi ona-on.com tudi ti!

2. Ona-on.com je vredno preizkusiti

Da je slovenski spletni spoznavni portal ona-on.com vredno preizkusiti meni večina anketiranih Slovencev, ki so po naključju našli portal ona-on.com, ko so brskali po spletu in se odločili, da ga bodo preizkusili.

ikone-parcek-s-srckom

3. Kako osvajajo samski Slovenci in Slovenke?

Da so moški lovci, ki se bolj aktivirajo, kadar gre za osvajanje, dokazujejo najpogostejše osvajalske tehnike. Med prvimi tremi so namreč humor, plačilo pijače in posvečanje pozornosti svoji simpatiji.

Dekleta so pri osvajanju bolj zadržana, saj večina ne naredi nič, ampak pusti, da se stvari odvijejo same od sebe. Veliko deklet zelo pogosto uporablja tehniko sramežljivih nasmehov, marsikatera pa stvari vzame v roke in mu naravnost pove, da ji je všeč.

4. Najboljši recept za osvajanje je …

Slovenci in Slovenke, ki so trenutno v zvezi, se strinjajo, da je najboljši recept za osvajanje odkritost in sproščenost. No, tudi izkoriščanje svojih ženskih čarov ali moškega šarma popolnoma nič ne škodi.

osvajanje-spoznavanje-slovenci-anketa-ona-on

5. V Sloveniji se dobri partnerski odnosi vzdržujejo z …

ikona-pogovor

Ali imamo moški in ženske podoben pogled na vzdrževanje dobrega partnerstva? Da – večina anketiranih moških in žensk pravi, da dobre partnerske odnose vzdržujejo s pogostimi in iskrenimi pogovori in z deljenjem gospodinjskih del med oba partnerja.

6. Katere so tiste lastnosti, ki partnerja naredijo idealnega?

Obstajajo tri prevladujoče lastnosti, ki so skupne tako moškim kot tudi ženskam, in sicer spoštovanje, zmožnost pogovora ter podpiranje pri odločitvah. Partner oz. partnerica, ki spoštuje, se zna pogovarjati in svojo boljšo polovico podpira pri različnih odločitvah je za večino Slovenk oz. Slovencev idealni partner oz. partnerica.

ikone-zaroka1

7. Zakaj se pari, ki se spoznajo prek spleta, prej poročijo?

Večina anketiranih Slovencev meni, da se na spletu pravi par najde brez težav, saj splet omogoča selektivno iskanje glede na kriterije posameznika.

Preveri Sanjske ona-on.com poroke!

8. Idealni prvi zmenek

ikone-pijača

Prvi zmenek se za večino anketiranih Slovencev odvija na sproščeni pijači. Sicer pa si ženske želijo še prvega zmenka na plaži, kjer bi se s simpatijo hladila s sladoledom, moški pa bi svojo simpatijo raje povabili kar k sebi domov, kjer bi skupaj skuhala večerjo.

9. Partnerja bi najraje spoznali na zabavi

Da smo plesni in športni narod dokazuje dejstvo, da bi večina anketiranih Slovencev in Slovenk svojega partnerja najraje spoznala na zabavi (npr. na plesu, v diskoteki, na veselici, …) ali pa pri športni aktivnosti športno obarvanem spoznavnem dogodku.

BREZPLAČNO preizkusi ona-on.com tudi ti!


Preberi še ostale članke:

2 Komentarji

    • Pozdravljeni, najprej preverite, ali imate članarino že aktivirano. Če ne, preverite, ali imate pravega operaterja (Moneta deluje le za naročnike in predplačnike Telekoma in naročnike A1). Možno je, da je potreben vklop Monete, v kolikor je še niste uporabljali. Če ne bo šlo, nas pokličite na 080 64 60. Lep pozdrav.

Odgovori