Kako uspešno iskati partnerja prek spleta?

Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem: Kako uspešno iskati prek spleta? Odgovori anketirancev, kaj jih je pritegnilo, razkrivajo ...

Anketirance, ki so sodelovali v anketi Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem, smo povprašali, kaj je bilo tisto, kar je na profilu simpatije pritegnilo? Tisto odločilno, zaradi česar so se aktivirali in odzvali?

Fotografija je pomemben faktor

Vse zgodbe so zanimive in različne, a v večini izkušenj s spletnim spoznavanjem je bila  fotografija tisti odločilni faktor, ki je bil »kriv« za komunikacijo. Poglejmo nekaj zgodb:

Zanimiva in prijetna izkušnja je bila. Prvi stik sem naredil jaz, preko klika oz. pogovora na portalu ona-on. Zanimivo je bilo, da ni bilo takojšnjega odziva, ampak tam nekje šele po 10. dneh mi je končno odpisala. Pritegnila me je njena slika, tudi njen opis.
Prvi sem kliknil jaz. Pritegnil me je njen zunanji izgled, predvsem obraz, postava in preprostost, ki je sevala iz maloštevilnih fotk.

Brezplačno preizkusi ona-on.com

A fotografija še zdaleč ni odločilna …

Kot vidimo, je fotografija najpomembnejši faktor, a še vedno so za uspešen razplet pomembni tudi drugi – dobro izpolnjen profil in predstavitveni stavek ter seveda isti ali podobni interesi.

Dobila sem prošnjo za prijateljstvo z njegove strani. Ker se mi je zdel po fotkah simpatičen, sem ga seveda tudi sprejela. Naj omenim, da sva oba ljubitelja določene znamke avtomobilov, kar pa seveda ni bil edini najin skupni interes.
Načeloma sem se vedno pustila ogovorit in povabit na kavico. Ko pa sem zagledala sliko mojega sedanjega prijatelja in prebrala njegov uvodni nagovor, sem začutila neko posebno energijo in kar potegnilo me je, da sem ga jaz ogovorila.

Izredno pomemben je način komunikacije

A ne le privlačna fotografija, profil, ki pade v oko, in isti interesi – anketirancem je bil pri spoznavanju pomemben tudi način komunikacije, ki je stekla po prvem kliku.

Prvi sem kliknil jaz, pritegnil me je inteligentno in odločno izpolnjen profil, predvsem pa dejstvo, da je bila oseba pismena in sva lahko zato zelo lepo komunicirala.
Recept za uspešno spoznavanje prek spleta je jasen: Privlačna fotografija (ali več njih), simpatičen predstavitveni opis in dobro izpolnjen profil so tisti, ki pripeljejo do prvega klika.

Da pa se ta klik razvije v kaj dolgotrajnejšega, pa je pomemben sam način komunikacije. V pogovoru je potrebno izražati določeno mero pismenosti in seveda zanimanje za sogovornika ter njegove interese. Ob tem pa ne smemo pozabiti nase – predstaviti se moramo takšne kot smo ter biti iskreni do sebe in do sogovornika.

Zakaj je spletno spoznavanje najboljši način?

ona-on-zasebni-stiki-zmenki2

Večina samskih anketirancev in tistih, ki so v zvezi, meni, da je spletno spoznavanje super način, da hitro spoznaš več različnih ljudi z istimi interesi!

Zakaj? Prav zato, ker že ob prvem ogledu profila vidiš zanimanja te osebe, veš, kakšne cilje ima v življenju in kakšnega partnerja si želi. Tako lahko hitro oceniš, če se boš s to osebo ujel/a ali ne.

Spletno spoznavanje je enostavno, priročno in res deluje!

Brezplačno preizkusi ona-on.com

Ni komentarjev

Odgovori