Najina zgodba: Sanjsko poroko 2021 bosta z ona-on.com načrtovala Karmen in Janez!

Letošnji natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com se je zaključil - Sanjska poroka 2021 čaka Karmen in Janeza!

Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com vsako leto organizira natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com, kjer zbiramo zgodbe parov, katerih ljubezenske zgodbe so se pričele – da, uganili ste – prav na ona-on.com. Takšnih parov je vsako leto več, skupno pa od leta 2001 že več kot 25.000 parov!

Najina zgodba in Sanjska poroka 2021: Zmagovalca sta Karmen in Janez!

Letošnji natečaj se je pred tednom dni zaključil z glasovanjem parov in podelili smo že 7. Sanjsko ona-on.com poroko. Spomladi 2021 bosta s pomočjo ona-on.com na Sanjski poroki “da” dahnila Karmen in Janez!

Kakšni so občutki zmagovalcev ob prejemu Sanjske poroke 2021?

“Občutek ob vašem obvestilu o zmagi? Sploh ne znam opisat. Mravljinci, adrenalin na polno. Kar ustavila sem avto in poslala vsem navijačem: ‘Zmagali smo.’

Zahvala gre vsem domačim, prijateljem, sodelavcem Doma pod gorco, navijačem Maribora, prijateljem Glorie Zore in ostalim.

Naj povem, da sem z jutranjim opomnikom za glasovanje sleherno jutro zbujala sodelavko. Ob enem pisku oz. opomniku, da gre glasovati, ji je padla steklena posoda in ob tem je samo rekla: ‘Zmagali bomo.’ In res je. Hvala vsem še enkrat.”

Sta se spoznala na ona-on.com in si želita Sanjske poroke? Zaupajta nam vajino zgodbo!

Njuna zgodba na kratko

Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža. Pomislila sem: “Zakaj pa ne bi poskusila tudi jaz?” Na ona-on je kar veliko stikov in seveda različnih namenov, zato je iskrenost težje najti. A nama je uspelo.

Že pred dvema letoma sva si pisala in pravzaprav ne veva, kaj je bil razlog, da sva pisanje opustila. Jani bi se pošalil, da je zmanjkalo tinte.

Ko je ona-on za valentinovo 2019 podaril brezplačne stike, sem izkoristila priložnost in ga dregnila. Na njemu je bilo nekaj globokega, notranjega in kljub težavam je njegov pogled povedal več kot vse.

Preberi njuno zgodbo.

Ni komentarjev

Odgovori