Samski? 28.000+ parov na ONA-ON.COM

Ona-on.com že dolgo ni več le virtualni prostor za spoznavanje samskih. Že res, da se je za vse storitve, ki jih ponujamo uporabnikom, potrebno najprej brezplačno registrirati, vendar se od tukaj dalje odpirajo različne možnosti spoznavanja novih simpatij.

samski, zmenki

Kaj realno pričakovati? Do pravega partnerja v 3-12 mesecih.

Za novo simpatijo ni potrebno vložiti ogromno časa niti denarja. Potrebuješ pa nekaj vztrajnosti, da se medsebojno odkrijeta s pravo osebo, nato pa nekaj zmenkov v živo in kmalu bodo metuljčki letali tudi po tvojem trebuhu.

* ONA-ON.COM dejstva in številke *

  • Najboljši spoznavni servis v Sloveniji (Valicon, jan. 2020)
  • Prvi in največji slovenski spoznavni portal za samske (od 2001);
  • Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji  – WebSi Prvak 2018;
  • Več kot 80.000 mesečno aktivnih iskalcev ljubezni;
  • 3-12 mesecev do pravega partnerja (5-10 zmenkov);
  • Več kot 27.000 ‘poslovljenih’ parov doslej!


Mlajši ona-on.com pari

Poišči ljubezen tudi ti!

Ona-on.com pari srednjih let

Poišči ljubezen tudi ti!

Ona-on.com simpatije v zrelih letih

Poišči ljubezen tudi ti!


Najina zgodba – Sanjska poroka

Že res, da se pari poslovijo z izbrisom profila in pomahajo v slovo, vendar z njimi ostajamo v stiku. Vse pare nagradimo s 6-imi razvajanji v okviru natečaja Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com in enemu paru letno organiziramo gala poroko, spodaj video utrinki s Sanjskih ona-on.com porok.

Poišči ljubezen tudi ti!


Večini najbolj ustreza prvi stik prek spleta, kaj pa tebi?

Logično, saj je največ ponudbe na spletu! Pravo mesto za to je največji spoznavni portal ona-on.com, kjer je več kot 209.000 iskalcev ljubezni, med 18 in 70+ let (ca 80.000 mesečno aktivnih)!

Hitra in enostavna uporaba!

Le od tebe je odvisno, kako hitro želiš na prvi zmenek v živo. Ona-on.com je prijazen in vodi po korakih do uspeha, vsakdo ga hitro osvoji. Nudimo pa tudi pomoč uporabnikom, tako tehnično, kot tudi vsebinsko, z nasveti o tem, kako od spletnih pogovorov do zmenkov v živo.


Ona-on.com je uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (2018) in najboljši spoznavni servis v Sloveniji (2020).

Oglej si video predstavitev ona-on.com mobilne aplikacije, ki deluje v spletnem brskalniku pametnega mobilnega telefona, brez nameščanja aplikacije (WebSi Prvak, naj mobile app).

Poišči ljubezen tudi ti!


Imaš raje spoznavanje novih ljudi v živo?

*v času epidemije smo dogodke začasno ustavili, vendar že septembra nadaljujemo s plesnimi tečaji.

Bogatejše socialno življenje z udeležbo na ona-on dogodkih!

Preko 50 ona-on.com družabnih srečanj na leto  je več kot odlično izhodišče, da si obogatiš socialno življenje. Druženje je spontano, brez odvečne treme. Še preden se sploh zaveš, si že v družbi novih sogovornikov.

Dogodki so tematsko obarvani in vključujejo šport, kulturo, izobraževanje, kulinariko, izletništvo. Preveri vzdušje na spoznavnih dogodkih v spodnjem videu.

Namig, da si resnično na pravem mestu: Večina iskalcev sorodne duše dandanes uporablja mobilno aplikacijo ona-on.com, ki je tudi uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji v 2018 – prejemnik nagrade Websi Prvak.

Poišči ljubezen tudi ti!

Če si torej želiš partnerstva, brezplačno preizkusi! Izgubiti ne moreš ničesar, lahko pa veliko pridobiš! Prvi korak? Brezplačna registracija na ona-on.com!

Mimogrede, ona-on.com lahko preizkusiš tudi v skritem načinu – nihče te ne bo videl, vse dokler se ne odločiš drugače! Začni tukaj.

Deli
Prejšnja objavaKako izbrati poročni prstan?
Naslednja objavaPismo Tine in Luke: ⚡ NOVI ona-on!
Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori