O ljubezni z Leo Mederal – 26-letno novinarko in televizijsko voditeljico, ki je nase opozorila v oddajah U3P, Hajlajf, predvsem pa je znana po oddaji Vroče z Leo. “Vidim se kot energično, preprosto, srčno osebo, ki je našla svojo sanjsko službo na televiziji,” o sebi pravi Lea.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Trenutno načrtujem svojo poroko, ob prostem času se rada sproščam v družbi fanta, prijateljev, družine. Rada igram odbojko, hodim v hribe, na morje, tečem … skratka aktivno preživljam dneve.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Na prvem mestu sem si jaz sama. 🙂 ”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Kot osebo definitivno ljubim mojega dragega bodočega moža, če pa govorimo o tem, kaj ljubim, pa je ta stvar morje.”

Foto: Marija Orašanin
Foto: Marija Orašanin

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Moj partner Miha.”

Prvi poljub si zapomnimo za vedno. Imate na ta trenutek lepe spomine?

“Definitivno si ga zapomnimo za vedno … ampak pri meni ni bilo zato, ker bi bilo tako dobro, ampak ker nisem imela pojma, kako se uporablja jezik pri francoskem poljubu. Prvi poljub je bil kar obupen.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Žal vas moram razočarati, saj nimam tovrstnih odštekanih zgodb, ki bi jih pričakovali.”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Ne eno, ne drugo. Če ne najdeš primernega partnerja, je boljše biti samski, kot pa da greš v zvezo samo zato, da nisi več samski. Je pa definitivno bedno biti celo življenje samski, vsaj meni. Ljubezen je nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi človeku. Brez ljubezni ni vredno živeti.

Foto: Marija Orašanin
Foto: Marija Orašanin

Mislim, da vsi strmimo k temu, da bi našli sorodno dušo, pa čeprav nekateri trdijo, da uživajo v tem, da so celo življenje samski. So prednosti zveze in prednosti, ko si samski.

Ampak mislim, da ima več plusov zveza, drugače v njej ne bi vztrajala. Če pa si samski, je seveda treba to obdobje izkoristiti, si dati duška. 😉 ”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Mislim, da prekinitev zveze danes ni tak tabu, se zgodi kar nekaj parom. O mojih izkušnjah s tem pa ne želim govoriti.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

Foto: Marija Orašanin
Foto: Marija Orašanin

“Me veseli, da je tako, zakaj pa ne. Pozdravljam ljudi, ki zberejo pogum in se prijavijo na spletni portal, ki ponuja spoznavanje novih ljudi.

Veliko ljudi ima namreč službe, ki jim ne omogočajo, da bi spoznali potencialnega partnerja, oni pa so morda preveč sramežljivi, da bi nekoga, ki jim je všeč ogovorili kar na ulici.”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 17.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Ja, tudi jaz poznam takšne ljudi. Odličen primer je moja nekdanja frizerka, ki danes kar žari, saj je na tem portalu spoznala ljubezen svojega življenja.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Iščite še naprej, saj verjamem, da je vsakemu namenjen nekdo, s katerim si bo obogatil svoje življenje.”

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori