Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Mia & Anton: Na prvem srečanju preskočila iskrica in vroči poljubi

“Oba sva Kamničana in to je nekako zbudilo pozornost pri obeh. Ko sem bil na Lošinju, sva si vzela popoldan za dopisovanje. Oba sva ugotovila enak ali podoben pedigre: oba športnika v mladosti, oba za seboj dva zakona trije otroci.

❤️ Manja & Gašper ~ Na prvem zmenku sva klepetala kar štiri ure in na koncu sem dobila objem. Končno je nekdo drug naredil to, kar ves čas počnem sama.

Ko sem prišel iz dopusta, sva se takoj tudi srečala in prvi izlet v Preddvor, kjer je takoj preskočila iskrica in tudi vroči poljubi. Od takrat dalje se je sprožila samo verižna reakcija in po dveh mesecih tudi skupno življenje.

Uživava, do sedaj tega nisva nikoli to doživela. Rekel bi, da sva našla drug v drugem idealni osebi in zahvala za to možnost gre aplikaciji ona-on. Še enkrat HVALA!!”

Olga & Robert: Takoj sva vedela, da je to to

“Olga je naredila prvi ogled profila, na kar sem ji poslal predlog za klepet. Sledilo je par pogovorov po pošti. Ko sva ugotovila, da se ujemava v veliko stvareh, sem predlagal prvi zmenek. Na zmenku sva se dobila v kavarni pri Mišku knjižku v Celju. Takoj sva vedela, da je to to. Poljub je sledil kmalu na naslednjih zmenkih … Imava se zelo lepo.”

Špela & Peter: Po pol leta sem dobila ključ njegovega stanovanja

“Prvi je kliknil Peter, ker je meni potekla članarina sva se našla na FB in tam debatirala 3 tedne, preden sva se prvič videla v živo. Padla je klasika, kino in pijačka.

Od takrat naprej sva bila stalno na vezi in v kolikor je dopuščal čas, sva se dobivala. Po pol leta sem dobila ključ njegovega stanovanja. Sedaj sva skupaj dve leti in pol, marca pa sva dobila tudi hčerkico.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori