🔐 VIDEO: Ljubezenski nasveti | 12 stvari, ki jih moški iščemo pri ženskah

Dekleta, ki tuhtajo, kako osvojiti fanta, bodo zagotovo vesela teh 12 nasvetov strokovnjaka s področja spoznavanja in osebnih odnosov Edvarda Kadiča.

Malo za šalo, ne le ženske, tudi moški so zelo zapletena bitja. Ko že mislimo, da eni o drugih vemo vse, spoznamo, da smo šele na začetku. Ljudje smo takšni, da radi ugajamo. Ugajamo pa najlažje tako, da vsaj približno vemo, kaj si oseba nasproti nas želi.

Tako kot fantje, bi tudi dekleta rada pokukala v glave nasprotnega spola in slišala njihove misli. Sliši se kot znanstvena fantastika, a dejstvo je, da večino fantov druži kar nekaj skupnih kriterijev, po katerih ocenjujejo privlačnost deklet. Ni vse le v popolnem obrazu, prsih ali zadnjici. Včasih gre za povsem običajna pričakovanja, spet drugič za popolno presenečenje.

Če želite priti v glavo fantu, ki vam je všeč, ga razumeti, potem morate vsekakor prisluhniti strokovnjaku za govorico telesa in zapeljevanje, Edvardu Kadiču. Ta vam v videu podrobno razlaga kar 12 stvari, ki jih moški iščejo pri ženskah. Spoznajte 12 načinov,

Ta premium vsebina je na voljo le članom ona-on.com

Prijavi se Še brez brezplačnega računa? Registracija

3 Komentarji

  1. Dobri nasveti, treba se je vedno vprašati, v kateri točki *grešim* in to upoštevati.
    Osebno sem prepričana, da je osnova za nadaljevanje in nadgradnjo odnosa, da si spontan, da si naraven, da si pošten in iskren, da si vedno tak kot si, V kolikor pa ugotoviš, da išče moški žensko s službo stanovanjem itd je to njegov problem, postavi mejo in pokončno odkorakaj.

Odgovori