Kaj narediti na koncu prvega zmenka – poljub, seks ali nič?

Kaj narediti na koncu prvega zmenka? Za večino fantov je to en precej neroden moment. A jo objameš? Poljubiš na usta? Jo poskusiš spraviti nazaj domov?

Tukaj fantje po navadi naredijo eno izmed 2 stvari: 

Postanejo nervozni in vse zamočijo, ali pa jo poskusijo takoj poljubiti na usta. In to tudi ONA pričakuje. Ampak, če to narediš, potem ne izstopaš od povprečja. Če hočeš, da razmišlja samo o tebi, potem moraš biti drugačen. Ker, če razmišlja o tebi… o vajinem času skupaj… Potem ne razmišlja o drugih fantih. TI si tisti, k zaseda cel njen miselni prostor.

To je drugače res dober način, da jo ‘biološko programiraš’. Kaj to pomeni v praksi? Dajva si vzeti en primer: Imava tebe in “Cepca”. Oba spoznata isto punco – Tino. Tina ve, da je Cepcu všeč, ni pa prepričana, če je všeč tudi tebi. Zato bo logično razmišljala več o tebi, kot o Cepcu. Njene misli bodo … “Joj, vsak fant na svetu se takoj zaljubi vame …  Nejc pa ne. Kaj sem naredila narobe? Zakaj ga nisem prevzela?”

In evo – tudi če ima Cepec več denarja, boljše izgleda … Boš TI tisti, o katerem se bo ves čas spraševala, razmišljala … in se vate tudi zaljubila. In točno to učim s sistemom osvajanja, ki KOGARKOLI pelje korak-po-korak, da lahko to naredi s katerokoli punco. 

Kako bi po tem sistemu zaključil 1. zmenek?

Ko se poslavljaš od nje, stopi bližje in jo poljubi na lice. Sploh je ne poskusi poljubiti na usta. Potem pa se umakni, jo poglej v oči, se čisto malo nasmej in reci: “Res je bilo fino danes s tabo. Mogoče bova mogla še kdaj to ponoviti.”

In s tem zaključi. Ne ji reči: “Upam, da se še kdaj vidiva”, pa tudi ne poskušaj se takoj zmenit za nov zmenek. Če boš to naredil, se bo spraševala: “A sem mu všeč?” Če jo boš takoj poskusil poljubiti … potem bo točno vedela, kaj se dogaja. Nič več ugank. Takoj bo vedla: “Ok, všeč sem mu. Lahko bi ga imela, če bi hotela. Vsa moč je moja.”

Ko pa si TI tisti, ki jo bo poljubil na lice in ji povedal, da se bosta “mogoče” še kdaj videla, potem jo to vrže v spiralo vprašanj. Zato bo razmišljala o tebi še cel večer … in naslednji dan. 🙂

Točno to spraševanje pa je njej VŠEČ. Ta čustveni vrtiljak ji sprošča dopamin (hormon sreče) v glavi in te pozitivne in vznemirljive občutke povezuje s tabo. In ej, ti si čist isti. 🙂

Samo pomisli na eno punco, ki ti je bila všeč… Nisi bil prepričan, če si ti všeč tudi njej. Ampak vsakič, ko ti je dala en “namig”, da mogoče čuti isto do tebe, so te prevzela pozitivna čustva. Zasvojljivo, je tako?

No, več kot razmišlja o TEBI – bolj bo zasvojena s tabo. In če boš tudi ti to počel, potem boš v kontroli celotnega procesa. To deluje, ker uporabljaš tehnike, ki jih je evolucija vbila v njeno (in tvojo) glavo. Tehnike, ki vsem sproščajo hormone sreče (in užitka). In če drugi fantje tega ne delajo – potem boš zmagal ti.

Primeren zaključek zmenka?

Seveda pa to ne pomeni, da obstaja neko pravilo, kakšen je primeren zaključek prvega zmenka. Sam sem bil že s puncami, s katerimi sem se poljubil šele na 5. zmenku, s puncami, s katerimi sva se poljubila na prvem zmenku in seksala na tretjem, pa tudi s puncami, s katerimi sva šla skupaj domov po kratki interakciji v klubu. Dokler je obema udobno s tem, kar se dogaja, je vse okej.

>>> popolnorazmerje.si

Nejc Svete je mednarodni strokovnjak ustvarjanja odnosov, ki se že 10 let ukvarja z izboljševanjem odnosov. Pomagal je že na stotine fantom, kliente pa ima po celem svetu - od Amerike, Anglije, Španije pa vse do Filipinov in Malezije.

Ni komentarjev

Odgovori