[VIDEO] Nov način, da ti jok prinese idealnega

“Žalostno je, da mora človek najprej resno zboleti, da se odloči, da bo živel. Zajel Življenje z veliko žlico.”, mi je pred kakimi 10 leti na intervjuju je rekla Benka Pulko.

In če sem že tako začela tale članek, gremo še malo naprej. Za tvoje dobro. Ker morda boš ravno zaradi tega vprašanja, ki je zbudil mene, morebiti že do prvega skupnega družinskega kosila (prazniki so pred vrati!) spoznala tvojega **sanjskega (a še kako resničnega!) Moškega**!

sanjski partnerKako to vem? Vprašanje je magično. Zbudi te. Spravi v akcijo. Ko sem jaz pisala to besedilo mojim idealkam in idealcem, sem zraven jokala kot dež. Ne verjameš? Evo ti sliko! Pa ta še celo nekako izgleda, ker … vseeno nisem hotela izgledati kot »cota«.

 

Kaj ima jokanje s tem, da končno manifestiraš svojega **idealnega Moškega**?

Odgovore.

Moji so bili:

  • Ležati v objemu mojega dragega, ga božati po bradi in mu povedati, kako počaščena sem, da sem del tega čudovitega ljubezenskega trikotnika
  • Doživeti tisti občutek popolnosti, ko najin 2,3 leti star Matija zjutraj reče “Mamici sedel!”, sede v moje naročje in cmoka jogurt, medtem ko gleda Baby TV, jaz ga ‘lupčkam’ po glavi

Pika.

Ampak – ležati v objemu mojega dragega, ga božati po bradi in “biti njegova” – na najbolj časten, ljubeč, spoštljiv način – ‘milijavžentkrat’ boljše kot dopust na Baliju (brez njega)!

Kaj imajo odgovori s tem, da končno manifestiraš svojega idealnega? Vse.

Sanjski partnerTo je edini pravi pokazatelj, kaj tvoje življenje ZARES bogati, ga DELA Življenje – z velikim Ž, v katerem si srečna, izpolnjena, cenjena, spoštovana, ljubljena, navdušena in sprejeta v celoti, točno taka, kot si.

Rada bi, da si danes prva, druga ali tretja (ali stota!!), ki se je odločila, bo tvoje življenje OD ZDAJ bogato. In obogateno s tvojim idealnim Moškim. Ker lahko.

Kaj je »THE vprašanje«?

Oglej si video …

Vsem pa le še to: točno tega si želijo tiste žalostne tri Slovenke na dan, ki slišijo le TIK-TAK in že vohajo gospo s koso. Zato sem se odločila za rožnati mesec – akcijo »Začni na novo ceniti Žensko v sebi in si dovoli ujeti se v vrtinec sanjske ljubezni« ali »Nikoli več IN v zvezi IN osamljena!«, ki

  • TI, ki iščete tvojo idealno partnersko ljubezen, prinese vse pogoje, da ZARES enkrat za vselej spoznaš svojega idealnega – brez nadaljnjega investiranja v coachinge! – in z njim ustvariš Življenje svojih sanj (z velikanskim prihrankom in bonusi, ki vsak dan izginjajo … Priporočam, da pohitiš)
  • Eni mamici, diagnosticirani za rakom na prsih pa vsaj en razlog za nasmešek več: polovica vseh prodanih (do 25. 10. 2018 za 75 % znižanih in pocukranih z bonusi, ki tedensko izginjajo) 90 dnevnih e-self study tečajev »Več Življenja, Več Ljubezni, manj osamljenosti« bo lahko (če se tako odločiš!) podarjena njej.

Najlepše pa je to, da s tečajem lahko začneš KADARKOLI (takoj, ko je poravnana članarina). Že imaš obleko za vajin prvi, sanjski zmenek? 😉

 

Tvoja,

Jerneja , zvezda Severnica na tvoji poti manifestacije zate **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Če te zanima, kako dolgo še, da boš spoznali **idealnega**partnerja – če ne spremeniš nič, klikni na to povezavo in reši **1,2,3 *idealni* kviz**.

P.P.S.: za morebitne šoke ob rezultatih ne odgovarjam! ;- )). Kviz je namreč zelo globok in natančen kot vse, kar počnem. Dobiš ga kot darilo, če se prijaviš na brezplačne e-nasvete in promocijska obvestila (od katerih se lahko na koncu vsakega maila odjaviš) ali pa brez obveznosti po ceni 59,00€.

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori