Prvi zmenek ob Jezerškovemu “šmornu”

Jezerškov šmoren najdeta na treh lokacijah, če pa želita bolj intimno vzdušje, je pravšnja Večerja na zajli

Vir: Gostinstvo Jezeršek

Sta tik pred prvim zmenkom in ne vesta, kam točno bi šla? Če sta oba navdušena nad sladkimi dobrotami, ki se kar topijo v ustih, bo prvi zmenek še bolj poseben ob znamenitem Jezerškovem šmornu.

Vir: Gostinstvo Jezeršek
Vir: Gostinstvo Jezeršek

Najbolj okusen šmoren si lahko privoščita na kar treh lokacijah. Dvor Jezeršek se ponaša z gostinsko ponudbo, ki temelji na slovenski kulinariki. Pod eno streho so združeni hotel, gostilna, konferenčni prostori in Akademija Jezeršek, privablja pa tudi urejena okolica.

Če želita ob odlični kulinariki še razgled na enega izmed slovenskih naravnih biserov, pa si lahko šmoren privoščita kar v restavraciji Blejski grad.

Znameniti Jezerškov šmoren najdeta tudi v središču Ljubljane – vsak petek na Odprti kuhni.

Bi Jezerškov šmoren?

Večerja na zajli: Odlična kulinarika z razgledom

Vir: Gostinstvo Jezeršek
Vir: Gostinstvo Jezeršek

Sta manj za sladko in bolj navdušena nad pristno slovensko kulinariko z modernim pridihom v intimnem vzdušju? Potem je kulinarično doživetje Večerja na zajli pravo za vaju.

“Vsaka gondola krvavške žičnice se prelevi v mini zasebno restavracijo, v kateri vama med dvema vožnjama navzgor in eni navzdol postrežemo 4 – hodni meni,” pravi Urška Verč iz Jezeršek gostinstva.

Ne le ob odlični kulinariki, uživala bosta še ob romantičnem sončnem zahodu nad ljubljansko kotlino.

Doživita svoj prvi zmenek na zajli

Če imata raje odlično hrano in bolj aktivne zmenke, potem si lahko privoščita enega izmed številnih kuharskih tečajev in delavnic, ki jih organizirajo na Dvoru Jezeršek.

Sta za bolj posebna kulinarična doživetja? Privoščita si večerjo 50 metrov na Ljubljano – Dinner in the sky je nepozabna izkušnja v zraku, ki vama bo pustila lepe spomine.

Kmalu mladoporočenca?

Vir: Gostinstvo Jezeršek
Vir: Gostinstvo Jezeršek

Za seboj imata že kar nekaj zmenkov in ugotovila sta, da sta prava drug za drugega. Čas je, da najdeta pravo lokacijo za svoj usodni da. Pri Jezeršku nudijo tematske poroke na vseh treh lokacijah. “Mladoporočenci se največkrat odločijo za Dvor Jezeršek, ker je prijetna lokacija blizu Ljubljane z idiličnim vrtom za civilni poročni obred,” pravi Urška.

Brez idej, kako speljati vajino poroko? Marca se lahko udeležita Navidezne poroke, ki jo vsako leto organizirajo na Dvoru Jezeršek. “Z Navidezno poroko obiskovalcem, ki so v vlogi navideznih svatov, pričaramo pravo poročno vzdušje,” pravi Urška. Tako lahko dobita občutek, na kaj morata biti posebej pozorna pri organizaciji svoje poroke.

Poroka pri Jezeršku

Ni komentarjev

Odgovori