O ljubezni (in seksu) smo se pogovarjali z igralcem, radijskim in televizijskim voditeljem Radom Mulejem, ki bo v novi zabavni oddaji na TV3 Zmenki parčkal Slovence. Ali kakor o oddaji pravi Rado Mulej sam: “Vrhunsko, končno bomo zvišali nataliteto Slovencev!”

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Težko je opisati vse, kar delam. Delam ogromno stvari. Poleg mojih reklam za M Tehniko, to povem s ponosom, delam še na Radiu 1. Tam imam oddajo Rado ma vas rad, kjer vsak ponedeljek zbujam znane Slovence. Trenutno veliko časa posvetim pripravi Vseslovenskega sejma, ki bo edini tovrstni sejem v Sloveniji – od 13. do 15. oktobra. Lepa, družini prijazna zgodba s več kot 25 različnimi bandi.

Ker vidim veliko žalostnih obraščkov, ki so samski in ki ne najdejo sorodne duše, sem za svoje poslanstvo vzel to, da v oddaji Zmenki na TV3 združim samske – da se najdejo, da vsak odtrga svojo rožico in jo skrbno zaliva.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Ne samo v tem trenutku, v celem življenju mi je bila in mi bo moja hči Lina.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Tudi jaz sem samski – morda pa v oddaji Zmenki najdem sorodno dušo.

“Ljubim življenje samo. Ker sem že kar nekaj časa trenutno samski, mi oddaja Zmenki veliko pomeni. Mogoče tudi jaz najdem sorodno dušo. 😉 ”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Seks. Morda se to smešno sliši, ampak če v zvezi seks štima, potem vse štima. Če v zvezi skrbimo za reden seks, potem sta oba zadovoljna in srečna. Noben ne bo varal, ker ne bosta imela časa za varanje. Jaz pa itak živim za seks, to je lepa stvar.”

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-rado-mulej-tv3

Prvi poljub si zapomnimo za vedno. Imate na ta trenutek lepe spomine?

“Prvi poljub je bil zagotovo v osnovni šoli, se ga ne spomnim, se pa spomnim prvega seksa. Bilo je s pet let starejšo punco – luštno je bilo. 😊”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Moje ljubezensko življenje je bilo vedno odštekano, ampak je bilo zdravo odštekano, tako da ne morem ene izpostaviti. Je bilo pa zmeraj super, vrhunsko.”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Absolutno je treba samskost izkoristiti, seveda v zdravem pomenu besede. Vedno je treba spoštovati tistega, s katerim to izkoriščaš.

Samsko življenje končaš takrat, ko najdeš res pravo sorodno dušo.

Samsko življenje končaš takrat, ko najdeš res pravo sorodno dušo. Prej pa je bolje, da si samski. Če se zaletiš v vezo in samo zato, da imaš vezo, je to po navadi katastrofa. Tako, da res se morata čutiti. Ne znam povedati, kaj je prav in kaj ni prav, vsak človek ima drugače.”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Če zveza ne štima, prekini takoj. Če enkrat začutiš, da je konec, naj bo konec. In ko je enkrat konec, naj bo konec. Ne vračaj se na stare poti. Predvsem pa je najbolj pomembno, da ne končata s kregom, pa karkoli se je zgodilo. Najpomembnejše je, da gresta narazen v spoštovanju. Spomnita se tistih trenutkov, ko sta se objela in si rekla ‘rada te imam’ ali ‘rad te imam’.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-rado-mulej1

Jaz sem s čisto vsemi svojimi bivšimi puncami dober prijatelj in jih vse globoko spoštujem.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Nimam nič proti.”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Ko sem bil še frizer, sem poznal en par, ki se je spoznal preko portala ona-on. Prvi stik sta naredila na portalu, ko sta se spoznala še v živo, pa sta ugotovila, da sta dejansko za skupaj. Ravno zadnjič sem ju po ne vem koliko letih srečal in sem ju malo vprašal, kako sta in sta še danes presrečna.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Spoznajte se na portalu, potem pa se dobite in se spoznajte še v živo.”

Ni komentarjev

Odgovori