Se sprašuješ, zakaj za spletne zmenke in zasebne stike plačati članarino?

Dejstvo je, da lahko kot član največje spletne skupnosti samskih koristiš številne ugodnosti.

Odločil/a si se, da boš poskusil/a pravega partnerja poiskati prek spleta, zato si se brezplačno registriral/a na največji slovenski spoznavni portal ona-on.com, kjer zasebni stiki, resne zveze in seveda pred tem zmenki, postanejo resničnost.

Ob brezplačni registraciji postaneš del največje spletne skupnosti samskih, kjer lahko iščeš med več kot 210.000 registriranimi uporabniki. A brez plačila članarine, ne moreš neomejeno komunicirati z drugimi samskimi – razen, če imajo oni neomejeno članstvo ali pa ti kupiš eno izmed članarin. Se sprašuješ, zakaj bi plačal/a članarino? Preberi spodaj, zakaj.

Naložba v tvojo prihodnost

Iščeš nekoga, ki ti bo delal družbo in te imel rad, ne glede na tvoje lepe in tiste ne preveč lepe lastnosti. Iščeš partnerja oz. partnerko, ki bo s teboj preživljal/a nadaljnje dneve svojega in tvojega življenja.

Gre torej za naložbo v tvojo (srečno) prihodnost. Prvi korak je bil narejen že z registracijo na ona-on.com, drugi pa je narejen, ko kupiš eno izmed članarin in tako postaneš aktiven član, tvoja namera, da poiščeš ljubezen, pa je resna.

Tvoja naložba pomeni inovacije zate

Plačilo članarine zate pomeni neomejeno pošiljanje sporočil, možnost dodajanja fotografij pod Zasebne, kjer jih vidijo samo tvoje simpatije, neviden način uporabe (noben ne bo vedel, kdaj si bil/a nazadnje prijavljen/a in katere profile si si ogledal/a), neomejen dostop do gradiv na Magazinu in še več.

Toda, si kdaj pomislil/a na to, da se del tvoje članarine nameni tudi za izboljšave in nadgradnjo portala, da bi ti omogočili čim boljšo uporabniško izkušnjo? Prizadevamo si namreč, da bi se na portalu počutil/a čim bolj prijetno in da bi bila zate uporaba portala čim lažja in učinkovita.

Dve najnovejši inovaciji, ki smo jih pripravili zate sta Novo zate – časovnica, kjer vidiš vse novosti, ki so ti najbolj pomembne: kdo se zanima zate, nove fotografije simpatij, kandidati za zmenke ipd.) in razširitev kontaktnega filtra – določi čigava obvestila & sporočila želiš prejemati!

*** Še nekaj inovacij: ***

Vse to smo ustvarili zate, da ti s konkretnimi nasveti in najbolj relevantnimi orodji pomagamo in olajšamo iskanje pravega partnerja.

Varnost

Na ona-on.com imajo tisti najbolj resni iskalci pravega partnerja in ljubezni, verificiran profil. To pomeni, da je tvoja identiteta potrjena, to pa storiš tako, da naložiš vsaj eno fotografijo, potrdiš profil s svojim Facebook računom ali pa SMS-om in plačaš eno izmed članarin.

Ko imaš vse te tri pogoje izpolnjene, potem je tvoj profil verificiran, ti pa veljaš za resnega iskalca partnerja, saj si se z verifikacijo izpostavil/a in dokazal/a, da si res želiš najti nekoga, ki bo popestril tvoje dneve.

Katere članarine so na voljo?

Na voljo imaš štiri vrste članstev: 1-mesečno, 3-mesečno, 6-mesečno in neomejeno. Daleč najbolj se ti splača kupiti neomejeno članstvo, ki ti s storitvijo “lahko mi pišejo vsi, tudi neplačniki” prinaša neomejeno komunikacijo z vsemi uporabniki, ne glede na to, ali so člani ali ne.

Prav tako neomejena članarina ni časovno omejena – to pomeni, da lahko ona-on.com uporabljaš, dokler želiš. Več o vrstah članarin in katera je najbolj prava zate, preberi tukaj.

Se splača?

Se splača po dolgem delovniku na kavo povabiti prijateljico ali prijatelja in zapraviti 15 evrov? Se splača iti v petek ali soboto ven in takrat zapraviti tudi do 100 evrov, samo zato, da se malo podružimo s prijatelji, ki jih nismo videli že celo večnost? Se splača vložiti nekaj truda (in denarja) v iskanje prave ljubezni? Seveda se!

Če si resnično želiš pravega partnerja in ljubezni ter iščeš resno zvezo, potem ne samo, da se splača, ampak tudi moraš vložiti svoj trud, čas in s tem tudi denar. Tvoj pravi partner ne bo sam od sebe potrkal na tvoja vrata – na tebi ostane, da se aktiviraš.

Poleg tega je vredno poskusiti, kajne? Poskusi in se nato odloči, če je to prava stvar zate.

Najbrž je tvoj cilj, ko se registriraš na ona-on.com, najti pravega partnerja oz. partnerko. In tvoj cilj je lahko uresničen, tako kot so bili uresničeni cilji naših parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Ni komentarjev

Odgovori