Si predstavljate, da ga ZARES najdete?

Ali 2018 - moje zadnje samsko valentinovo!

Potrebujete dokaz za to, da partner po vašem okusu (*iDEALni*) zares obstaja?

Moja 15-letne izkušnje pravijo, da je potreba po tem to šele druga v vrsti. Da ga boste končno privlekle k sebi, potrebujete spremembo, ki jo lahko dosežete v 10 dnevih.

Predstavljajte si, da ste v zvezah, v katerih ‘kompenzirate osamljenost zaradi samskosti’ in hkrati iščete novega partnerja, ki bi bil boljši in bi vas hotel. To je sramotno dejanje: do partnerja in do vas samih. To sem si jaz počela 15 let (nekateri do konca življenja, poznam vsaj 2 taki (sicer fenomenalni) ženski!).

Ko sem se začela tega zavedati, se odločila in sprejela odgovornost, da bom *iDEALnega* partnerja našla le, če bom nanj pripravljena, se mi je zgodil ‘kvantni preskok’:

  • v 3 mesecih sem na ona-on.com doživela najlepši čas zmenkov – ever! :),
  • našla sem svojega dragega, s katerim imam danes partnerstvo – po mojih željah! – in družino.

Si ga želite tudi vi in počasi že izgubljate vero, da za vas sploh obstaja? Odgovorite na naslednji dve vprašanji:

Na lestvici od 1 (sploh ne) do 10 (seveda!) – s koliko bi odgovorili na naslednji 2 vprašanji:

  • Ali mislim, da sem *iDEALnega* partnerja res vredna?
  • Ali se bojim, da mu ‘ne bom dovolj (dobra, lepa, uspešna, zanimiva)’?

Vse, ki imate katerokoli številko pod 8 – kliknite sem www.tecajobilja.si/darila in se prijavite na »Brezplačno 10 dnevno intenzivno pripravo na vaše novo življenje – z *iDEALnim* v njem«. V ‘intenzivu’ boste:

  • Postale polne novega zaupanja, da ste svojega *iDEALnega* VREDNE z vsako celico svojega telesa in da se vam ni treba zadovoljevati z nič manj.
  • Z drugačnimi očmi videle, da je *iDEALni* tudi za vas še kako RESNIČEN (ne glede na vse pretekle izkušnje), le še spoznati ga morate.
  • Spremenile svojo naravno žensko ranljivost v najprivlačnejši MAGNET za vašega *iDEALnega*.

Intenziv se prične 05. februarja 2018 in vanj NE bodo sprejete vse, ki se boste prijavile. Zakaj ne – izveste na www.tecajobilja.si/darila

kako-najdti-idealnega-partnerja-jerneja-krapse-ona-on

Trenerka Uspešnega Življenja, Jerneja

(da bo vaš novi partner vaša najljubša in doživljenjska ‘trofeja’ ;-))

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori